FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0 // Jucătorii lui CFR Cluj, aroganți după înfrângere: „Cu ce a fost superioară Craiova?”

Foto: SportPictures
Foto: SportPictures

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 23:00

CFR Cluj a pierdut pe terenul lui CSU Craiova, scor 0-2, un meci în care golgeterul George Țucudean a lipsit din cauza gripei.

„Cu ce a fost superioară Craiova? În prima repriză nu știu dacă a trecut jumătatea terenului de 3 ori. Nu a controlat jocul. Am luat golurile ușor.

Deocamdată, suntem pe primul loc, nu e nimic pierdut. Urmează play-off-ul, acolo e care pe care. Chiar dacă am pierdut, echipa arată bine”, a declarat veteranul Ciprian Deac la Look Sport.

Adrian Păun l-a completat pe colegul său de la CFR: „E o seară tristă. Ne creăm multe ocazii, dar nu înscriem. Ei au înscris la primele două șuturi pe spațiul porții. Se pare că lipsa lui Țucudean s-a simțit. Probabil că dacă era el, alta era situația partidei”.

Vezi și:

VIDEO+FOTO » CSU Craiova - CFR Cluj 2-0 » Oltenii au evoluat admirabil, nu le-au dat nicio șansă ardelenilor și o depășesc pe FCSB în clasament!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
1185386784824804
Robert Dumitru  •  11 Februarie 2019, 12:36

cfr a avut un singur sut pe poarta tot meciul si acela a fost al lui paun care a fost in ofsaid cel putin un metru -dupa gol craiova sa retras si a lasat mijlocul pana la pauza -cfr a patinat in gol si dupa pauza nu mai puteau decat din faze fixe -craiova a simtit dar nu sa deschis ca asa a fost ordinul sau asezat mai bine la mijloc-cfr a fost moarta dupa pauza nu se mai miscau fara minge iar deac nu a mai jucat nimic bancu nu a mai urcat in atac

j0k3r
j0k3r  •  11 Februarie 2019, 11:18
Postat de albanezulvesel pe 11 Februarie 2019, 10:53

echipa mai buna e CFR!! normal

doar ca aseara nu a fost asa

albanezulvesel
albanezulvesel  •  11 Februarie 2019, 10:53
Postat de dansy pe 11 Februarie 2019, 09:30

CFR a fost mai inchegata pentru ca a avut mai multi oameni la centru care pasau intre ei.Craiova a jucat numai cu doi mijlocasi ,dar asta a fost o tactica a lui Mangia pe care prostanacul de Deac nu a sesizat-o.Practic Craiova i-a invitat sa atace ca sa poata sa-i prinda pe contraatac si asa s-a intamplat de mai multe ori chiar primul gol s-a dat pe o faza de contraatac superba.Apoi daca ai doua meciuri directe si iei 4 puncte(care puteau fi 6 daca nu rata Mitrita penalti)atunci care e echipa mai buna???

echipa mai buna e CFR!! normal

Vezi toate comentariile (40)
Comentează