LIGA 1  ·  CSU CRAIOVA

CSU Craiova - CFR Cluj 2-0 // Lui Alexandru Mitriță nu i-a fost ușor să o privească pe Craiova din tribune: „A fost o senzație urâtă”

Luni, 11 Februarie

Despărțirea lui Alexandru Mitriță de Craiova nu a fost ușoară. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani și-a luat rămas bun aseară de la colegii săi și a privit meciul cu liderul CFR Cluj din tribune, scor final 2-0 (Detalii AICI).

„Eram obişnuit să ies mereu primul, cu băieţii. Este o senzaţie urâtă, pot să spun aşa, dar sunt bucuros pentru mine, pentru transfer şi sper să fac treabă cât mai bună la New York City FC. De asta am vrut să și vin în ţară, să îmi iau rămas bun de la colegii mei, de la prietenii mei, de la fraţii mei, ştiam că o să câştige în această seară, aveam mare încredere în ei şi sunt bucuros că au reuşit” a declarat Alexandru Mitriță, după meci.

Mitriță i-a predat, aseară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, banderola de căpitan lui Nicușor Bancu și a avut un sfat pentru el: „E rândul lui să plece după 5 ani la această echipă, ştiu şi eu cum este când îţi doreşti să ai o schimbare în viaţa ta de fotbalist”.

28de goluri a marcat Mitriță pentru Craiova

7.400.000 €au plătit cei de la New York City FC pentru mijlocașul român

VIDEO + FOTO Alexandru Mitriță, gol la debut! Pe urmele lui David Villa la New York CityO fostă starletă XXX a ajuns să trăiască pe străzi, în mizerie. Incredibil cum arată acum! Video

Libertatea

Comentarii (2)

observator_federal  •  11 Februarie 2019, 18:54

Mitriță a zis că a fost o senzație urâtă să rămână singur în tunel, la intrarea foștilor coechipieri în teren. Că doar și-a mai urmărit de câteva ori echipa din tribună, și nici nu a fost ieri un meci care să-i fi displăcut... iar ambianța pe "Ion Oblemenco" a fost senzațională.

Popirlan Ionel  •  11 Februarie 2019, 18:41

***,pe mitrita s au incasat 9,1 milioane dolari...glumetilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:25 Escaladă

CM: Hachioji, Japonia

Eurosport
16:00 Ciclism

Turul Danemarcei

Eurosport
17:55 Tenis, Calificări

US Open

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Dinamo Zagreb - Rosenborg

Digi 1
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Krasnodar

Digi 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Young Boys - Steaua Roșie Belgrad

Digi 3
Program TV complet

Liga 1