FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CLINCENI

„Câinii” se sfâșie între ei » Ionuț Chirilă, desființat după rușinea de la Craiova: „E un delir ce vorbeşte, nu-l mai luați în serios!”

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 07:01 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 09:44

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Academica Clinceni, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1. La finalul partidei, Cornel Dinu (73 de ani) l-a criticat dur pe antrenorul ilfovenilor, Ionuț Chirilă, pentru declarațiile sale de după joc.

„A văzut alt meci. Nu e el de vină. De vină este... La Clinceni a fost o aşezare serioasă. Prin 1940-1941 era un aeroport al aviaţiei germane, iar acum e un curent de care se bucură Chirilă. Acum e o aşezare liberală. Liberalism e ce face, ce vorbeşte, nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi. E un delir ce vorbeşte, dar nu e el de vină...

Uitaţi-vă la diferenţa dintre Reghecampf, câtă precizie, exactitate în ce spune, şi turuiala asta a antrenorului Clinceniului. O mare greşeală e schimbarea lui Poenaru. Să te apuci să spui că ai jucat fantastic 15 minute, înseamnă că nu te-ai uitat la meci!

Nu poţi să te duci să joci la Craiova şi să joci, nu ştiu dacă poţi spune ostentativ, într-un 4-4-2 deschis, care duce la un raport al ocaziilor de 11-2 pentru Craiova. Cine-l ia în serios?”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Nu îmi explic cum am jucat excepțional 15 minute, am controlat jocul, apoi am căzut. Nu prevedea nimeni acest dezastru. În loc să murim ca un bolnav de cancer, ușor-ușor, noi am făcut infarct. Parcă ne-a împușcat cineva din elicopter. Nu poți să ai 15 minute o posesie excepțională, apoi să nu exiști. Un rezultat normal, diferență de valoare clară
-Ionuț Chirilă, antrenor Clinceni

Florin Achim, henț fără sens în CSU Craiova - Clinceni

În minutul 52, la un corner executat de Houri din flancul stâng al atacului oltean, Florin Achim, aflat în fața lui Jovan Markovic, a realizat că nu poate lovi mingea cu capul și a ridicat brațul stâng. A boxat mingea ca un veritabil portar! Colegii lui au rămas mască, iar „centralul” Costreie a dictat lovitură de la 11 metri și cartonaș galben.

„Câinii” se sfâșie între ei » Ionuț Chirilă, desființat după rușinea de la Craiova: „E un delir ce vorbeşte, nu-l mai luați în serios!”
FOTO: Captură TV @Telekom Sport 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Acuzații grave în Liga 1: „Au dat comanda să ne oprească! Nu mai merge așa!” » Verdictul specialistului

Cristi Balaj, pentru GSP: „De azi, mă gândesc la CFR” » Decizie crucială în Senatul României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  19 Octombrie 2021, 20:16

Deci asta zice ca Reghecampf Prodan e coerent dar Chirila nu e??!?

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  19 Octombrie 2021, 20:15
Postat de dora pe 19 Octombrie 2021, 10:43

Clinceniul nu a ”înviat” sub bagheta magica a lui mister Chirilă. Dar măcar încearcă să joace deschis, nu ca alții, precum cei de la Chindia, care stau cu dosul in poarta aproape tot meciul !

Chindia e cea mai urata echioa din istorie. Pana cand in Liga 1 nu se introduce punctarea cu 3 puncte la victorie dar si 1 punct de fiecare gol marcat, nu o sa ne revenim.

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Octombrie 2021, 20:02

Chirila traieste in lumea lui. Si-a facut echipa carne de tun, iar noi am avut parte de un meci frumos, cu multe goluri. Ca spectator neutru e o placere sa privesti meciurile lui Ionut Chirila, dar din pacate antrenorul trebuie sa fie si realist, altfel se duce totul de rapa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează