FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

Rădoi s-a lăudat că știe echipa lui Dică, dar s-a păcălit: „Mă încumet să o spun”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 20:18 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 20:28

Cu două zile înainte de CS Universitatea Craiova - FCSB, Mirel Rădoi s-a lăudat că știe ce este în mintea prietenului Nicolae Dică. Antrenorul oltenilor a enunțat în conferința de presă posibila echipă de start a adversarilor, dar s-a înșelat. 

Mirel Rădoi și Nicolae Dică au împărțit același vestiar ca fotbaliști, apoi au colaborat în staff-ul primei reprezentative a României. În conferința premergătoare meciului CS Universitatea Craiova - FCSB, antrenorul oltenilor a vrut să arate cât de bine își cunoaște omologul. 

Mirel Rădoi, surprins de Nicolae Dică

A fost însă surprins de Nicolae Dică! Tehnicianul vicecampioanei a mizat pe Valentin Crețu în flancul drept al defensivei, nu pe Radu Boboc, cum anticipa Rădoi. 

Adevărata surpriză este cea a mijlocașului central defensiv. Denis Haruț, fundaș de meserie, a fost preferat în locul suspendatului Edjouma. Asta deși pe banca de rezerve se află Marco Dulca. 

Octavian Popescu a părăsit și el primul „11”. Certat de Gigi Becali pentru prestațiile din ultimele săptămâni, al doilea căpitan al roș-albaștrilor a fost lăsat pe bancă.

Echipa numită de Rădoi: Târnovanu - Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic - Olaru, Oaidă, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Echipa de start a celor de la FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Tamm, Dawa, Radunovic - Olaru, Haruț, Oaidă - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Cred că în mare parte știm primul «11» al celor de la FCSB. Mă pot încumeta să spun că în poartă va fi Târnovanu, în linia de 4 vor fi Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic, cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv. Interi vor fi Olaru și Octavian Popescu, apoi în față Coman, Cordea și Compagno
- Mirel Rădoi

Și Rădoi a improvizat

Mirel Rădoi nu a trecut peste gafa comisă de Valerică Găman runda trecută. În meciul cu CFR, pierdut 0-2, fundașul central își trimisese mingea în propria poartă. A fost schimbat la pauză, iar cu FCSB este ținut rezervă.

Rădoi a ales un sistem prudent, cu un singur fotbalist cu profil ofensiv, Jovan Markovic. În schimb, 4 mijlocași centrali de meserie apare în garnitura de start: Nistor, Alexandru Crețu, Eduard Florescu și „închizătorul” Vladimir Screciu.

Universitatea Craiova - FCSB, echipe de start:

CS Universitatea Craiova: Lazar - Papp, Raul Silva, Mitrea - Vătăjelu, Al. Crețu, Screciu, Ed. Florescu, N. Bancu - Nistor - Markovic 
Rezerve: D. Rusu - Găman, Martic, Căpățînă, Mateiu, Vînă, Cîmpanu, Roguljic, Hanca 
Antrenor: Mirel Rădoi 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Haruț, Oaidă - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Radaslavescu, Bg. Rusu 
Antrenor: Nicolae Dică

VIDEO SUPERLIGA » Găman, autogol în derby-ul cu CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Cum arată noul gazon de pe „Ion Oblemenco” înainte de CSU Craiova - FCSB » Oltenii revin în Bănie după 5 săptămâni

Declarație șocantă a lui Valeriu Iftime: „Jucătorilor trebuie să le mai dai câte un capac, să-i mai înjuri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează