FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Cum își petrece Dan Petrescu izolarea provocată de coronavirus: „Am încercat să ajut, dar fără să apară”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 18:32

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, îndeamnă oamenii să urmeze sfaturile autorităților în plină pandemie de coronavirus. 

„E o situaţie foarte grea pentru toţi oamenii, nu doar pentru antrenori. Ne gândim în aceste zile la doctori, la tot personalul medical, la cei bolnavi, ne gândim ce putem face pentru ei. Am încercat şi eu să ajut în această perioadă, însă fără să apară. Ne gândim la restul oamenilor, pentru că în momente ca acestea fotbalul nu mai contează”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport. 

Cum își petrece Dan Petrescu timpul?

„Stau mai mult în cameră, am un prieten şi jucăm un rummy, o carte, ne uităm la filme. Fac tot ceea ce nu făceam înainte. Nu mă mai uit la meciuri, deloc. Când o să înceapă, dacă o să înceapă din nou campionatul, abia atunci vreau să urmăresc din nou fotbal, până atunci nu vreau să mă uit pentru că vreau să fac lucruri pe care nu le-am făcut până acum”, a spus antrenorul campioanei. 

„E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obişnuiţi să facă mişcare, dar trebuie să facem ceea ce ne transmit autorităţile. Sper ca oamenii să asculte şi să stea acasă cât mai mult şi să trecem peste aceste momente care sunt foarte grele”
- Dan Petrescu 

VIDEO / Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Alexandru Chipciu, discurs ieșit din tipare despre coronavirus: „Îi înțeleg pe oamenii care s-au întors în România. Nu au condițiile domnului Hagi sau Pițurcă, poate așa făceam și eu”

Imagini impresionante de astăzi, din București 

+8 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close