LIGA 1  ·  CORONAVIRUS

Cum își petrece Dan Petrescu izolarea provocată de coronavirus: „Am încercat să ajut, dar fără să apară”

Miercuri, 25 Martie, 18:32

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, îndeamnă oamenii să urmeze sfaturile autorităților în plină pandemie de coronavirus. 

„E o situaţie foarte grea pentru toţi oamenii, nu doar pentru antrenori. Ne gândim în aceste zile la doctori, la tot personalul medical, la cei bolnavi, ne gândim ce putem face pentru ei. Am încercat şi eu să ajut în această perioadă, însă fără să apară. Ne gândim la restul oamenilor, pentru că în momente ca acestea fotbalul nu mai contează”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport. 

Cum își petrece Dan Petrescu timpul?

„Stau mai mult în cameră, am un prieten şi jucăm un rummy, o carte, ne uităm la filme. Fac tot ceea ce nu făceam înainte. Nu mă mai uit la meciuri, deloc. Când o să înceapă, dacă o să înceapă din nou campionatul, abia atunci vreau să urmăresc din nou fotbal, până atunci nu vreau să mă uit pentru că vreau să fac lucruri pe care nu le-am făcut până acum”, a spus antrenorul campioanei. 

„E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obişnuiţi să facă mişcare, dar trebuie să facem ceea ce ne transmit autorităţile. Sper ca oamenii să asculte şi să stea acasă cât mai mult şi să trecem peste aceste momente care sunt foarte grele”
- Dan Petrescu 

VIDEO / Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Imagini impresionante de astăzi, din București 

+1 FOTOȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1