FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cum trebuie să joci pentru Rapid? Răspunsul unui copil i-a impresionat pe jucători: „Ca și cum ai lupta pentru propria familie într-un război!”

Imagini de la acțiunea inedită a Rapidului: fotbaliștii au stat la „miuțe” cu copiii, apoi i-au plimbat cu autocarul clubului
Imagini de la acțiunea inedită a Rapidului: fotbaliștii au stat la „miuțe” cu copiii, apoi i-au plimbat cu autocarul clubului

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 14:29 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 16:03

Nu degeaba George Copos spunea despre Rapid că e „farmecul vieții”. Un copil de doar câțiva ani a oferit un răspuns impresionant în timpul unei acțiuni a echipei mari a giuleștenilor, când a fost întrebat cum arată, în opinia lui, devotamentul pentru culori.

Întrebat cum ar trebui să joace fotbaliștii la Rapid, răspunsul puștiului, preluat de toată presa, e unul reprezentativ pentru starea de spirit din Giulești: „Ca și cum ai lupta pentru propria familie într-un război!”. Reacția copilului i-a impresionat pe jucători. Albu a ținut să evidențieze pasiunea micului suporter: „Ați auzit cât de frumos a spus? Ați mai auzit la altă echipa un asemenea răspuns?!”.

Rapid, relație specială cu „grădinița” Giuleștiului

Rapid e unul dintre cluburile din Liga 1 care acordă o atenție deosebită fanilor de toate vârstele. Pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, clubul a pregătit mai multe evenimente speciale dedicate micilor giuleșteni. Rapid a organizat la acel momente diverse activități derulate chiar pe noul stadion din Grant: turnee de FIFA 22, Fortnite, un meci de oină sau o partidă la care au participat legendele.

VIDEO Imagini de la acțiunea inedită a Rapidului: fotbaliștii au stat la „miuțe” cu copiii, apoi i-au plimbat cu autocarul clubului

Citește și alte știri despre Rapid:

VIDEO EXCLUSIV Povești savuroase cu Mache, primul șef de galerie de la Rapid: „Sper să mai apuc încă un titlu și după aceea «nani»” + „Denumirea de «câinii roșii» îmi aparține! De la câinii comuniști”

Mesajul prin care Antonio Sefer a fost anunțat că este convocat la națională: „Am primit un telefon prima dată, nu am răspuns”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
freddy
freddy  •  14 Noiembrie 2022, 19:22
Postat de dobrin pe 14 Noiembrie 2022, 18:13

La natalitatea lor, n-aveti nici o sansa :))))

:)) Ești... :)) De mâine suntem 8 miliarde pe Pamant. Și cica India devine prima. Ce putem sa facem??

dobrin
dobrin  •  14 Noiembrie 2022, 18:13
Postat de freddy pe 14 Noiembrie 2022, 16:04

Nu pot sa nu admir si in acelasi timp sa ma oftic pe politica Rapidului vis a vis de pitici. Un pusti de 8-10-12 ani devine fan pe viata si astia isi asigura un viitor tare ok. Daca esti din Arad cresti cu Uta, daca esti din Ploiesti cu Petrolul. Dar in Bucuresti trebuie sa atragi pustiul de langa altele. Si ei fac asta. Si o fac bine. Bravo lor. Hai si noi. Stiu ca au mai facut niste lucruri dar hai cu mai multe ca altfel in 10 ani prima in capitala o sa fie Rapid.

La natalitatea lor, n-aveti nici o sansa :))))

Chess
Chess  •  14 Noiembrie 2022, 17:14

Aceasta politica de atragere a copiilor langa Rapid trebuie sa fie litera de lege pentru noi toti care iubim culoarea visinie !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează