FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV „Ingredientele” oltenilor pentru titlu! Alimentație Eco și mental coaching!

„Ingredientele” oltenilor pentru titlu! Alimentație Eco și mental coaching!
„Ingredientele” oltenilor pentru titlu! Alimentație Eco și mental coaching!

Articol de - Publicat duminica, 20 iunie 2021 13:24 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 15:30

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova primesc la masă numeroase alimente achiziționate de la fermierii locali. Iar antrenorul Marinos Ouzoundis le-a adus un mental coach pentru a lucra la întărirea psihicului.

O alimentație cât mai puțin procesată și mental coaching sunt două dintre „ingredientele” la care antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, ține foarte mult în cantonamentul de la Neustift Im Stubaital, Tirol. 

Ouzounidis a acuzat în play-off-ul sezonului trecut unele căderi ale echipei, pe finalul anumitor meciuri. Iar potrivit unor surse ale Gazetei din anturajul clubului, i-a solicitat finanțatorului Mihai Rotaru angajarea unui mental coach, care acum lucrează cu Bancu, Nistor și ceilalți la întărirea încrederii de sine în partidele cu mare încărcătură.

Oltenii pun preț și pe alimentație

În ceea ce privește alimentația, de la mesele oltenilor nu lipsesc preparatele recomandate sportivilor: vita Black Angus, fructele de mare, somonul marinat, ton, pestele alb, selectie de paste integrale și fructe proaspete. 

Însă bucătarul Andrei Voica, câștigător „Master Chef”, profită și de faptul că hotelul care-i găzduiește pe olteni, Milderer Hoff, se aprovizionează de la fermierii locali. Și le pregătește jucătorilor supe-cremă specifice regiunii, precum și o selecție variată de salate. Eco!

Jucătorii de la Universitatea Craiova merg pe mâna Franței la Euro

După cum le permite programul de pregătire, jucătorii lui Marinos Ouzounidis urmăresc și desfășurarea Euro 2020. Majoritatea merg cu Franța și cred că actuala deținătoare a titlului mondial va câștiga turrneul final. Printre jucătorii preferați nu sunt însă doar dintre „cocoși”. O impresie foarte bună le-au lăsat scoțianul Ian Coll și portughezul Rui Santos.

VIDEO Antrenamentul jucătorilor de la Universitatea Craiova din stagiul de pregătire din Austria

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali a făcut rost de bani pentru transferuri! Ce lovitură a dat patronul FCSB: „Am vândut pe 11 milioane de euro”

Ce transferuri pregătește Mihai Rotaru! Cine sunt cei doi greci doriți de Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
prazburg1948
prazburg1948  •  21 Iunie 2021, 18:40
Postat de kuba pe 20 Iunie 2021, 19:27

In loc sa facă transferuri serioase dacă tot mormăie an de an despre titlu, Rotaru, acest Bekaly de Bănie ii minte pe suporterii pensionari cu ciorbite reincalzite și cu “mental coaching”. Deh meteahna moștenită de la PSD cu pensiile majorate :))))) La adevarata Stiinta, Adi Mutu și Mititelu au început sa aducă fotbaliști nu ciorbe reincalzite!

Daca e adevarata stiinta de ce se numeste fc litera u est 1948? Si care sunt fotbalistii aia de care vorbesti? Ma uitai pe transfermarkt, autocarul e mai scump decat cel mai valoros jucator al vostru, nu ma mai mir ca ati facut conferinta de presa ptr autocar =))

prazburg1948
prazburg1948  •  21 Iunie 2021, 18:22
Postat de george.br pe 20 Iunie 2021, 23:16

Ups! Ce nostim esti, m-ai dat gata! Umorul tau este debordant..

*** bine ajica sa trollezi pe ABSOLUT TOATE ARTICOLELE NOASTRE? Deja esti gretzos copile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  20 Iunie 2021, 23:16
Postat de lionforever pe 20 Iunie 2021, 23:01

Ce sa închiriați voi ma? Dacă vedeți un avion fugiți în pădure să-i căutați cuibul.

Ups! Ce nostim esti, m-ai dat gata! Umorul tau este debordant..

Vezi toate comentariile (39)
Comentează