FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Cum a reacționat Damjan Djokovic, după ce a primit oferta de la Gigi Becali » Detalii de ultimă oră

Damjan Djokovici, mijlocașul dorit de Becali la FCSB. 
Foto: Instagram @damjandjokovic
Damjan Djokovici, mijlocașul dorit de Becali la FCSB. Foto: Instagram @damjandjokovic

Articol de , , - Publicat joi, 25 mai 2023 16:24 / Actualizat joi, 25 mai 2023 16:48

Ratarea titlului nu i-a potolit lui Becali cheful de a face achiziții. Gigi a anunțat din nou o campanie de transferări amplă la FCSB, „investesc și fac o echipă cu care o să iau titlul la pas, ca să vadă Hagi că tot banii contează, până la urmă!”. Unul dintre cei vizați este Damjan Djokovic (33 de ani), fostul mijlocaș de la CFR. 

Decizie de neînțeles la FCSB » Gigi Becali i-a prelungit contractul jucătorului despre care spunea că „nu mai intră în viața lui la FCSB”
FCSB
Decizie de neînțeles la FCSB » Gigi Becali i-a prelungit contractul jucătorului despre care spunea că „nu mai intră în viața lui la FCSB”

Damjan Djokovic, mijlocașul dorit de Gigi Becali la FCSB, așteaptă ceva mai bun decât o ofertă din România

Pentru unul dintre numele de pe lista lui, patronul roș-albaștrilor a transmis deja o propunere clară, el l-a ofertat pe Damjan Djokovic, fostul mijlocaș de la CFR. Croatul în vârstă de 33 de ani evoluează pentru Al Raed, formația din Arabia Saudită a lui Șumudică, dar nu-și dorește să mai continue acolo. 

Cum a reacționat Damjan Djokovic, după ce a primit oferta de la Gigi Becali » Detalii de ultimă oră
Damjan Djokovic a fost integralist în meciul pierdut de Al Raed în fața echipei unde joacă Ronaldo, Al Nassr, scor 0-4. Foto: Imago

Becali aflase că Djokovic e disponibil și s-a grăbit să-l abordeze. Apropiați ai jucătorului povestesc că el nu exclude revenirea în România, însă nu a oferit deocamdată niciun răspuns clar, pentru că preferă să mai aștepte și să cântărească toate soluțiile care-i vor fi oferite. 

El ar prefera să semneze un contract în Turcia, unde a mai jucat, sau în Emiratele Arabe Unite, unde viața socială e mai bună, mai potrivită pentru un european. Clujul nu și l-ar mai permite. Croatul câștigă 80.000 de dolari lunar la Al Raed, un salariu pe care FCSB nu și-ar permite să i-l egaleze, însă Becali l-ar putea tenta și pe el cu o propunere ca aceea pe care i-a oferit-o lui Omrani atunci când l-a adus, cu 200.000 de euro la semnarea acordului și cu 20.000 de euro lunar. 

Damjan a fost campion cu CFR de patru ori și era unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionat în perioada în care evolua pentru clujeni. I-a părăsit în ianuarie 2021, atunci când a mers tot după Șumudică, la Rizespor. 

117 meciuria jucat Djokovic pentru CFR în campionat. A marcat 11 goluri. El a evoluat pentru vișinii în sezonul 2013-2014 și apoi în perioada 2017-2021, a fost readus imediat după ce Ioan Varga a preluat acțiunile clubului și a scos din insolvență societatea

După un sezon și jumătate la Rize, Djokovic a mai evoluat în Turcia și pentru Adana Demirspor. Ca să reușească să-l repatrieze acum, Gigi are nevoie ca mijlocașul să nu-și găsească nici o ofertă foarte bună dintr-un alt campionat. 

Din România nu ar putea să concureze nimeni cu propunerea FCSB-ului, din moment ce fostul club al lui Damjan, CFR, e preocupat să scadă costurile, în niciun caz nu-și permite să se angajeze în contracte scumpe. 

Damjan Djokovic ar juca în locul lui Malcom Edjouma la FCSB

Djokovic ar ocupa la FCSB aceeași poziție în care juca și pentru CFR, adică mijlocaș central ofensiv în sistemul 4-3-3. Există două astfel de roluri în formula lui Becali. Pe unul îl ocupă, în mod clar, Olaru, el e titular incontestabil și căpitan. 

Celălalt loc de inter îl ocupa Malcom Edjouma înainte să fie accidentat și să iasă din echipă. În locul lui a evoluat Ovidiu Popescu spre finalul stagiunii. Becali a fost dezamăgit de Popescu în meciul cu Farul, pierdut cu 2-3: „Eu aveam încredere în el, dar i-a fost frică, s-a ascuns de minge încontinuu. El, războinicul Ovidiu Popescu, se ascundea de joc!”. 

Edjouma speră să plece în vara aceasta într-un alt campionat, el e dezamăgit fiindcă Becali l-a înlocuit des pe parcursul meciurilor. 

Citește și: 

Transfer definitiv anunțat de FCU Craiova » Mititelu a plătit 250.000 de euro

Cine va arbitra turul barajului dintre FCU Craiova și FC Voluntari » „Centralul” a greșit flagrant în derby

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
tororosso
tororosso  •  26 Mai 2023, 15:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  25 Mai 2023, 18:43
Postat de mafa pe 25 Mai 2023, 17:44

Pai nu se retrasese !!....cine-i oferteaza el sau sor-sa ??....

Gigi doar intermediaza si ofteaza :))

concret.
concret.  •  25 Mai 2023, 18:32

Daca e baiat destept, si cred ca e, nici nu va lua in calcul oferta ciobanului.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează