FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ 1-0

Dan Petrescu, copleșit de eliminarea din Cupa României: „Va fi o noapte albă, bagajul e făcut”

Dan Petrescu (52 de ani) anunță vremuri grele la CFR Cluj. „Bursucul” spune că are bagajul pregătit pentru plecare.
Dan Petrescu (52 de ani) anunță vremuri grele la CFR Cluj. „Bursucul” spune că are bagajul pregătit pentru plecare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 23:15 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 23:31

Dan Petrescu (52 de ani) anunță vremuri grele la CFR Cluj. „Bursucul” spune că are bagajul pregătit pentru plecare. 

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României de Poli Iași, scor 0-1, și a ajuns la 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri oficiale, cea mai neagră serie din toate mandatele lui Dan Petrescu în Gruia. Antrenorul se consideră ghinionist, dar e conștient că șefii nu pot avea răbdare la infinit.

Dan Petrescu, pesimist înainte de CFR - ȚSKA Sofia

„Îmi pare rău pentru jucătorii care n-au jucat de mult timp, au dat tot ce au avut mai bun astăzi. Pentru noi nu era o prioritate Cupa, dar nu voiam să ieșim. Pierdusem niște meciuri și nu e bine pentru moral. Nu are cum să fie bine. Orice ai face și orice ai zice, nu e bine. Lucrurile vor sta foarte rău în continuare. Omrani nu e, Deac nu e, Cestor nu e, Hoban nu, Vinicius nu. Primul meci, cel cu ȚSKA, vine într-un moment incredibil de greu”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport. 

Dan Petrescu: „Am bagajul făcut”

„E o perioadă rea. Sunt conștient de asta. Nu prea dorm nopțile. La noapte va fi iar o noapte albă. M-am uitat la echipa lor, a bulgarilor, nu au nicio problemă, nu există Covid-19, sunt toți apți. Nu am avut niciodată ghinionul ăsta, primul șut al adversarului să fie gol. 

Eu tot timpul mă gândesc la despărțire, indiferent de echipă, de moment. Bagajul e făcut, presiunea există. Clubul vrea să câștige, eu la fel. Deocamdată sunt foarte supărat, pe toată lumea, pe mine în primul rând”, a concluzionat Petrescu. 

VIDEO. Lucian Goian critică strategia de la CFR Cluj: „Au început să transfere cantitate, nu calitate! Lipsește acel tip de jucător”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Poli Iași - CFR Cluj 1-0. FOTO Dan Petrescu se consideră furat! Două penalty-uri nedate pentru CFR: „Cei de la Craiova au succes”

Daniel Pancu „înțeapă” conducerea după calificarea în optimi: „Suntem neplătiți de când am venit la Iași”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
iulian1952
iulian1952  •  30 Noiembrie 2020, 18:17

BAI DANE , TU SI CIND AI PLECAT LA CHINEZI AVEAI BAGAJUL FACUT . AI PLECAT SI AI VENIT CU COADA INTRE PICIOARE (COADA BURSUCULUI) . DUTE FRATE , DUTE UNDE VEI VEDEA , NUMAI DUTE . M-AM SATURAT DE MOFTURILE TALE . PENTRU *** ASRIA DE JURNALISTI FOTBALUL ROMANESC INSEAMNA DAN PETRESCU SI DINAMO BUC. ATIT . NIMIC MAI MULT . CITEODATA MAI INTERVINE SI RAPID *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  30 Noiembrie 2020, 14:10

CFR a avut niste absente dar nici vorba sa se compare cu ce au patit alte echipe.... intr-un sezon ca asta cu pandemie si cu perioada de pregatire redusa erau de asteptat niste accidentari. Nu sunt o surpriza, un club responsabil isi lua masuri de siguranta. Adevarul este ca sunt doar pretexte, Petrescu isi lucreaza singur echipa ca sa plece fara bani... sunt convins ca are ceva deja pregatit pe la arabi.

arlechinul.gigist
arlechinul.gigist  •  30 Noiembrie 2020, 00:33
Postat de arlechinul.gigist pe 30 Noiembrie 2020, 00:31

Arbitrajul *** gigist a ajuns la un nivel incredibil!!! Dan petrescu cade victima!

Scarba creata de fotbalul de cumetrie gigist este imensa! Asta nu mai sport!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează