FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu clarifică situația lui Țucudean » Ce spune despre posibilitatea ca atacantul să evolueze în dubla cu Maccabi Tel-Aviv

George Țucudean
George Țucudean

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 10:19

Problemele lui George Țucudean (28 de ani, atacant) sunt aproape de sfârșit. Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a anunțat că fotbalistul va fi în lot în „dubla” din Champions League, cu Maccabi.

  • CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv, prima mansă a turului II preliminar din Liga Campionilor, este miercuri, 24 iulie, de la ora 21:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și Look Plus.

La finalul partidei Academica Clinceni - CFR Cluj 1-4, Dan Petrescu a vorbit și despre situația lui Țucudean.

„Sperăm cu toții să fie bine. Țucudean o să fie pe listă. Un jucător ca el poate să joace 15 minute și să îți aducă o calificare. E important ca el să revină la antrenamente. Dacă se va pregăti alături de colegi, cu siguranță că va fi pe bancă la unul dintre meciuri”, a declarat Petrescu la conferința de presă de după meci.

Țucudean a revenit în țară acum câteva zile după ablația suferită la inimă, a doua din acest an pentru el. De data aceasta însă e decis să nu mai grăbească revenirea pe teren, așa cum a făcut prima oară.

În acest sezon, golgheterul clujenilor a jucat doar 25 de minute în Supercupa României, trofeu pierdut de CFR după 0-1 cu Viitorul.

Citește și:

ACADEMICA CLINCENI - CFR CLUJ 1-4 // VIDEO Dan Petrescu își explică agresivitatea verbală + A fost obligat să schimbe un jucător: „Nu mai putea respira”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează