FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

Duelul cu Messi îi încurcă planurile lui Dan Petrescu » Poate pierde un titular pentru derby-ul cu Craiova

Janga, cu numărul 19, în tricoul naționalei din Curacao / FOTO: Imago
Janga, cu numărul 19, în tricoul naționalei din Curacao / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 17:35 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 19:52

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, spune că are nevoie urgentă de încă un atacant. Se teme că Rangelo Janga (30 de ani) ar putea rata meciul din play-off cu CS Universitatea Craiova, din cauza convocării la naționala din Curacao. 

CFR Cluj dă trei jucători la prima reprezentativă a României, pe fundașii Andrei Burcă, Mario Camora și Cristian Manea. Dan Petrescu se bucură pentru ei, dar are alt motiv de îngrijorare: situația lui Rangelo Janga, golgeterul campioanei din acest sezon, cu 8 goluri. 

Gică Hagi a revenit cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: „El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”
ROMÂNIA
Gică Hagi a revenit cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: „El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”

Dan Petrescu: „Sunt mulți jucători care pleacă”

„Sunt foarte mulți jucători care pleacă, e greu să îi motivezi. Avem în Ghana, în Capul Verde sau cum îi spune (n.r. Curacao), la naționala României. Voi face niște discuții individuale, să fie cu capul aici.

Nu mă bag eu la convocările României. Antrenorul de la națională știe, nu pot eu să spun ce tactică. Dacă ar fi 10 jucători de la noi, aș fi fericit. Câți avem, 3? Mă bucur pentru cei care sunt acolo! Sper să joace bine cu Rapid, apoi să ajute și echipa națională”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

„Janga nu știu dacă ajunge la meci”

Dan Petrescu speră să găsească un atacant liber de contract în următoarele săptămâni și se teme că golgeterul Janga ar putea rata meciul din etapa secundă a play-off-ului, cu CS Universitatea Craiova, programat în week-end-ul 1-2 aprilie. 

Janga a fost convocat la naționala din Curacao. Pe 25 martie va înfrunta Canada, pe teren propriu, în CONCACAFNations League, iar pe 28 martie se deplasează pentru un amical de gală pe terenul Argentinei, campioana mondială.

„Din ce știu eu, brazilianul Jo a plecat. Eu am vorbit doar în prima zi cu el. A făcut două antrenamente cu preparatorul. Mi-aș dori alt atacant, dar nu știu dacă găsim un jucător liber. Sunt conștient ce va fi în continuare. 

Nu vreau să mă gândesc ce va urma. Nu știu cum va ajunge Janga la timp la meci din Argentina, Canada, nici el nu știe pe unde joacă”, a spus Petrescu. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Gică Hagi a revenit cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: „El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”

EXCLUSIV „Fierbe” Arena Națională! Decizie de ultim moment a organizatorilor, înaintea derby-ului FCSB - CSU Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close