FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj! Patronul Neluțu Varga a confirmat despărțirea » Primă variantă-surpriză de înlocuitor

Dan Petrescu (52 de ani) a fost demis de la CFR Cluj, după eșecul din Cupa României, 0-1 cu Poli Iași.
Dan Petrescu (52 de ani) a fost demis de la CFR Cluj, după eșecul din Cupa României, 0-1 cu Poli Iași.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 00:19 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 00:44

Dan Petrescu (52 de ani) s-a despărțit de CFR Cluj, după eșecul din Cupa României, 0-1 cu Poli Iași. Decizia ar fi fost luată în urma unei întâlniri de urgență în noapte a șefilor campioanei. 

Relația dintre Dan Petrescu și conducerea campioanei României nu era deloc bună. Tensiunile s-au accentuat în ultima vreme, pe fondul rezultatelor slabe. „Bursucul” și-a anunțat în mai multe rânduri intenția de a pleca, dar a fost ținut pe loc de clauza de reziliere, în valoare de 2 milioane de euro. 

La câteva ore de la eliminarea din Cupa României, patronul Neluțu Varga a confirmat însă inevitabilul. „Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu!”, a declarat Varga pentru Fanatik. Sursa citată a avansat și o primă variantă de înlocuitor pentru „Bursuc”: Adrian Mutu, selecționerul României U21!

Dan Petrescu, demis de la CFR Cluj: 4 înfrângeri consecutive în Gruia

CFR Cluj a ajuns la 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri oficiale, cea mai neagră serie din toate mandatele lui Dan Petrescu în Gruia. Un obiectiv a fost deja ratat, Cupa României. În Europa League, situația este complicată, „feroviarii” pornind cu șansa a treia, după Roma și Young Boys. Campiona nu stă mai bine nici în Liga 1, unde a căzut pe locul 3, după FCSB și Craiova. 

În aceste condiții, aseară, Dan Petrescu a simțit că aventura sa la CFR e aproape de final și a declarat, imediat după eșecul cu Poli Iași: „Eu tot timpul mă gândesc la despărțire, indiferent de echipă, de moment. Bagajul e făcut, presiunea există. Clubul vrea să câștige, eu la fel. Deocamdată sunt foarte supărat, pe toată lumea, pe mine în primul rând”.

84 de meciuria jucat CFR sub comanda lui Dan Petrescu de la revenirea „Bursucului”. CFR a câștigat de 44 de ori, a remizat de 20 de ori și a pierdut 20 de partide. Golaveraj: 132:77

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Poli Iași - CFR Cluj 1-0. FOTO Dan Petrescu acuză, după ce Iulian Dima nu a văzut două penalty-uri pentru campioană: „Cei de la Craiova au succes”

EXCLUSIV Strategia de la CFR Cluj, criticată în direct: „Au început să transfere cantitate, nu calitate! Lipsește acel tip de jucător”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
983732924972315
Soos Vilmos  •  30 Noiembrie 2020, 22:22

Ca sunteti maculatura cu cea mai joasa deontologie o stie toata lumea, dar ca sa spui ca Petrescu a fost demis, atunci cind doar citeva articole mai sus scrie clar ca a fost o despartire consensuala,asta se numeste ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  30 Noiembrie 2020, 16:22
Postat de Dumitrescu Alin-Marian pe 30 Noiembrie 2020, 08:31

Pai asta a fost motivul. A simțit lasul ca la cam pierdut. Asta este caracterul lui dănuț. Si al doilea motiv ca patronatul nu-i mai făcea mofturile. Jalnic dane. China te așteaptă.

Aşa-i că ti-ar plăcea să te pricepi la fotbal?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  30 Noiembrie 2020, 16:20
Postat de thefixer pe 30 Noiembrie 2020, 08:03

Adio KVSC 1907 ! O sa devina o echipa de pluton! Multi jucatori o sa plece iar KVSC 1907 o sa fie echipa de play out! Multumim Dan Petrescu dintre asteptam la Nationala! ***

Stai liniştit. Dupa un sezon îl aduce inapoi pe Dan Petrescu şi iar cîştigă 3 campionate la rind. "Nu mor caii cînd vor cîinii."

Vezi toate comentariile (78)
Comentează