FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, iritat de întrebarea unei jurnaliste: „Cred că glumești, nu?”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 15:11 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 15:25

Dan Petrescu (53 de ani) a fost iritat de o întrebare primită în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului dintre Chindia și CFR Cluj.

  • Chindia și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, 4 decembrie, începând cu ora 15:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport.

Dan Petrescu a fost întrebat de o jurnalistă dacă o vede pe Chindia afectată de faptul că marți a jucat un meci de Cupă, cu Sepsi OSK (scor final 1-2): „Chindia a avut meci în Cupa României. Poate o prindeți mai obosită?”

Dan Petrescu, iritat de o întrebare primită înainte de Chindia - CFR Cluj 

Întrebarea nu i-a picat bine „Bursucului”, care a avut un răspuns tăios:

Cred că glumești, nu? Noi am jucat 34 de meciuri (n.r. - sunt 32 de meciuri oficiale), cine e mai obosită, Chindia sau CFR? Cred că e o glumă asta. Mda...

„Chindia are mai puțini jucători...”, a răspuns jurnalista, dar Dan Petrescu a rămas ferm pe poziții: „Are mai puțini jucători, dar și 20 de meciuri mai puțin. Nu ți se pare corect ca noi să fim mai obosiți?”

Ulterior, antrenorul CFR-ului a adăugat că „avem foarte, foarte multe meciuri. Parcă în niciun an nu-mi aduc aminte ca în decembrie să fi avut 5 meciuri. Mi se pare exagerat de mult, aici e o greșeală”.

În acest sezon, Chindia a jucat 20 de meciuri, un număr considerabil mai mic decât cel al CFR-ului (32), care a fost implicată și în cupele europene.

Dacă n-am juca din 3 în 3 zile, n-ar fi o mare problemă, dar sunt foarte îngrijorat că mai avem 5 meciuri în 18 zile. Vor fi aproape 40 de jocuri, prea multe pentru o echipă care nu poate trece pe listă jucătorii pe care îi vrea.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

La șpriț cu rivalul! Mititelu jr. a petrecut cu Gabi Tamaș înainte de meciul direct

Confuzie la Dinamo » Iuliu Mureșan îl contrazice indirect pe Zăvăleanu: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  03 Decembrie 2021, 16:27

Trebuia sa-i spună jurnalistei ca toate echipele au loturi egale ,asa a vrut FRF, chiar dacă jucai în cupe și este perioada asta de covid ,nu poți apela la jucători decât cei trecuți intr-un tabel aprobat! etc etc În alta ordine de idei cât ne-am fi dorit ca națională sa se califice la un turneu final măcar,fără chiar sa fi avut pretenții mari acolo ,cum se spune este f. important sa fii prezent în "rand cu oamenii" !? Asta ca o paralela la cei care tot critica CFR Cluj,dar pt ei cred ca doar sant acrii strugurii!?

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  03 Decembrie 2021, 16:27
Postat de Christian Ciuca pe 03 Decembrie 2021, 16:09

pai si ce mare branza ati facut ma bursucule cu meciurile alea in plus fata de Chindia, ati luat numai batai peste batai de la toti in Europa, sper sa va dea targovistenii cu capu de gazon sa va treziti la realitate, s-a umflat ingimfarea-n voi, hai Chindia!

Brânză a făcut o altă echipă bursucul a luat 3 campionate, și măcar a luat bătaie de la echipe serioase nu de la cei din kazasthan.

vasileroaita
vasileroaita  •  03 Decembrie 2021, 16:26
Postat de Christian Ciuca pe 03 Decembrie 2021, 16:09

pai si ce mare branza ati facut ma bursucule cu meciurile alea in plus fata de Chindia, ati luat numai batai peste batai de la toti in Europa, sper sa va dea targovistenii cu capu de gazon sa va treziti la realitate, s-a umflat ingimfarea-n voi, hai Chindia!

Aici chiar ai dreptate! Au procedat mult mai bine CSU Craiova si FCSB care s-au grabit sa iasa din cupele europene, cu adversari de care nu a auzit nimeni, decat sa-si oboseasca jucatorii!! Si CFR putea sa evite aceste meciuri obositoare: putea sa nu se inscrie in competitiile externe si acum ar fi avut 60 de puncte avans in campionat!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează