FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu face două schimbări pe lista UEFA pentru „dubla” cu Maccabi Tel Aviv! În locul cui intră George Țucudean și Mike Cestor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 18:40

Dan Petrescu a făcut două modificări pe lista UEFA a celor de la CFR Cluj. George Țucudean și Mike Cestor intră în locul lui Ovidiu Hoban și Sebastian Mailat.

  • CFR Cluj va disputa prima manșă contra israelienilor de la Maccabi miercuri, 24 iulie, de la 21:00. Returul va avea loc marți, 30 iulie, de la ora 20:00.
  • Ambele manșe pot fi urmărite liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 1.

Dan Petrescu speră să îl recupereze pe golgeterul George Țucudean, om care „i-ar fi adus victorii pe linie” în acest start de sezon, după cum afirma „Bursucul”. Oficialii clujeni l-au introdus astfel de Țucudean pe lista jucătorilor pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv, din turul II al preliminariilor Ligii Campionilor. Pe listă intră și cea mai recentă achiziție, fundașul central Mike Cestor, conform celor de la Prosport.

Pierzătorii în această situația sunt veteranul Ovidiu Hoban (36 de ani) și Sebastian Mailat (21 de ani), care au ieșit de pe listă pentru aceste meciuri.

Cestor: „Am venit la cea mai bună echipă din România”

Mike Cestor (27 de ani) a fost convins de Dan Petrescu să se alăture „feroviarilor”.

Fostul fundaș al Astrei i-a cucerit pe fani de la primele declarații: „Ştiu că toată lumea îşi doreşte să joace în Liga Campionilor, dar pentru mine cel mai important lucru este să câştig trofee în România.

CFR e cel mai important club din România. Am avut o discuţie foarte clară cu şefii clubului, antrenorul este foarte experimentat şi voi avea multe de învăţat de la el. Am vorbit o singură dată cu Dan Petrescu, apoi am vorbit cu preşedintele clubului şi cu directorul sportiv”.

Vezi și:EXCLUSIV „Meci extraordinar, cu masaj cardiac la final” » Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR, despre emoțiile cu Astana, conflictele lui Dan Petrescu și strategia pe termen lung

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  20 Iulie 2019, 19:05

fortza cfr!

589949641156771
Mihai Mart  •  20 Iulie 2019, 19:00

Dan Petrescu vrea numai rezultate !. Cum sa-l recupereze pe Tucudean care are probleme cardiace ?. La oameni nu se mai gandesc "oamenii" ?.

theman30
theman30  •  20 Iulie 2019, 18:53

Succes,sper sa mergem cu toate echipele in turul 3.ca sa scapam de turul 1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close