FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI

Dan Petrescu își pune în cap Liga 1: „Mulți mă vor critica, dar dacă se întâmpla asta aveam cel puțin 10 puncte în plus”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 18:21

CFR Cluj nu trece printr-o perioadă bună în campionat, unde a câștigat doar două din ultimele cinci partide, însă Dan Petrescu are încredere în jucătorii săi înaintea duelului cu Sepsi. 

  • CFR Cluj - Sepsi se joacă miercuri, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Este un campionat foarte echilibrat. Sunt convins 100%, chiar dacă mulţi o să mă critice, că dacă noi nu jucam în cupele europene aşa multe meciuri, aveam cel puţin 10 puncte în plus. Şi am fi fost detaşaţi în momentul ăsta.  

Dar programul ăsta imposibil, infernal, ne face să nu avem punctele pe care mi le doream eu. Să pierdem deja trei meciuri, care înainte, oriunde am antrenat în România, trei meciuri pierdeam într-un an”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

În ultima etapă, CFR Cluj a remizat cu Hermannstadt în deplasare, scor 1-1, însă a mai terminat la egalitate și cu Dinamo, 0-0, și a pierdut cu Poli Iași, scor 1-2. 

Ardelenii sunt lideri în Liga 1, cu 35 de puncte, fiind urmați de Astra, 34, și Viitorul, 32. În grupele Europa League, CFR Cluj mai are nevoie de un punct în ultimul meci cu Celtic pentru a se califica în primăvara europeană.

Vezi și:

FCSB // FC Sevilla vine la București după Dennis Man! Anamaria Prodan confirmă: „Gigi, putem să luăm milioanele, dar trebuie să avem grijă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
974763402692355
Florentin Dima  •  04 Decembrie 2019, 00:40

Aceeasi poveste la Danila. Plangacios. Sa il auzi ca lauda echipa adversa cand pierde sau face egal... Niciodata. Oricine ar vrea sa joace in Europa. Asa ca clnu e scuza. Mai bine si-ar antrena jucatorii in asa fel incat sa fie fizic bine toti, sa nu mai fie obositi, ca doar are lot nu de 11 jucatori.

838079199619417
Ionel Ghita  •  03 Decembrie 2019, 21:35

NU ESTE CORECT MARE ANTRENOR DUPA CITE STIM CU TOTI NU JUCATI INTR-O LIGA INFERIOARA SA LASAM SCUZELE DC NU JUCATI IN EUROPA DC BLA BLA BLA DUPA CITE STIU SE NUMESC JUCATORI PROFESIONISTI NU AMATORI ASA CA DOMNU PETRESCU SA LASAM ACESTE POVESTI SI SA NE VD DE LUNGUL NASULUI SI LA CE PUTEM SA FCM CIND BATE-TI UN MECI SUNTE-TI CEI MAI BUNI DIN CAMPION SI CIND PIERDE-TI DA-TI VINA PE OBOSEALA CA STAM PE DRUMURI CA DORMIN PRIN AVIOANE GURA MICAXSI JOC DE GLEZNE CA NU DEGEABA AI PLC DIN CHINA DOVADA CA AI FOST PRAF CA ANTRENOR NU CA VAI DOAMNE AI LASAT CHINA CA ITI ERA DOR DE CFR AI SA LASAM VRAJEALA

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Decembrie 2019, 20:25
Postat de blatistu49 pe 03 Decembrie 2019, 19:12

si FCSB u a avut meciuri grele cu MILSAMI Osorhei si ALASKHERT sa u chinuit groaznic

Spre deosebire de FC D 1948 SA, care nici măcar nu s-a obosit prin Europa. Ei se pregătesc de playout, urmează derby-ul cu extratereștrii de la Chindia...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează