FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

EXCLUSIV VIDEO Când se va oficializa despărţirea de Dan Petrescu! Acționarul lui CFR Cluj a dat cărțile pe față în direct: „Trebuie să se retragă demn”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 09:11 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 10:55

Ștefan Gadola, acționarul minoritar al lui CFR Cluj, a comentat la GSP Live afirmațiile patronului Neluțu Varga, care a declarat la scurt timp după eliminarea „feroviarilor” din Cupă că Dan Petrescu (52 de ani) a fost demis. 

Deși Neluțu Varga a fost categoric și a declarat că „ne-am despărțit de Dan Petrescu”, Gadola spune că ruptura nu s-a petrecut oficial până în aceste momente. Dar la club va avea loc o şedinţă la ora 12.00, în care s-ar putea discuta toate detaliile despărţirii de antrenor. Problema este reprezentată de clauza de reziliere uriașă prevăzută în contract (2 milioane de euro), de care campioana ar putea scăpa doar dacă despărțirea este amiabilă. În direct la GSP Live, Gadola a lăsat de înțeles că asta urmărește CFR.

Ștefan Gadola, despre plecarea lui Dan Petrescu: „Trebuie să se retragă demn”

„Acelea sunt niște gânduri, decizii la necaz (n.r. - declarațiile lui Neluțu Varga). Vom vedea ce se va întâmpla zilele următoare. Nu le luăm așa la necaz. Este normal ca domnul Varga să aibă o asemenea descărcare, a adus foarte mulți bani în club și este prima dată când CFR pierde 5 meciuri din ultimele 6 în istoria modernă a clubului. Întotdeauna antrenorii au avut o demnitate și au spus «da, asta este, nu reușesc, nu pot». Și au plecat. Întotdeauna au fost despărțiri foarte normale. Noi, precum domnul Varga, vrem performanță.

Eu am dorit să normalizăm problemele avute și să continue Dan, eu nu doream o întrerupere bruscă. Am avut încredere în el că va putea remedia problemele avute. Acum trebuie să recunosc că Dan a fost un antrenor deosebit, foarte muncitor, competent. Ceva se întâmplă astăzi, el știe mai bine. Ar trebui să știe să managerieze problema. Avem buni jucători, dar dacă nu poate să rezolve, e o problemă și trebuie să se retragă demn”, a declarat Gadola la GSP Live.

Întrebat dacă asta înseamnă acceptarea unei despărțiri amiabile, a răspuns scurt și la obiect: „Absolut”.

VIDEO. Lucian Goian critică strategia de la CFR Cluj: „Au început să transfere cantitate, nu calitate! Lipsește acel tip de jucător”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Poli Iași - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu acuză, după ce Iulian Dima nu a văzut două penalty-uri pentru campioană: „Cei de la Craiova au succes”

Poli Iași - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu „scapă” de un obiectiv! Campioana iese din Cupă și urmează un meci decisiv în Europa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
1226675807453847
Traian Schiopu  •  30 Noiembrie 2020, 18:31

Petrescu a greșit pentru că nu a plecat în vară, imediat după câștigarea campionatului (când a și avut oferte...mari !). Pentru un antrenor cu experiența lui ar fi trebuit să fie evident că: -echipa nu mai juca la fel de bine ca în anii anteriori.... - echipa merge doar din inerție și că a avut mult noroc (mai ales în cupele europene) - echipa care dacă primește un gol nu mai poate câștiga meciul, nu este o echipă de viitor....

sibelius
sibelius  •  30 Noiembrie 2020, 14:36
Postat de standart pe 30 Noiembrie 2020, 14:06

Când băga bani în club era "mister"! Acum să plece "demn"? Adică să nu plătească neluț clauza? Ce negustorie e asta? Contractele sunt la mișto? Să scoată banu'!

Nu stiu daca a bagat cat a cheltuit.

standart
standart  •  30 Noiembrie 2020, 14:06

Când băga bani în club era "mister"! Acum să plece "demn"? Adică să nu plătească neluț clauza? Ce negustorie e asta? Contractele sunt la mișto? Să scoată banu'!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează