FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dan Petrescu spulberă mitul că ar fi un antrenor defensiv » Declarații tranșante: „Întrebați-i pe jucători! Dacă ei spun asta, eu plec!

Dan Petrescu // FOTO: GSP
Dan Petrescu // FOTO: GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 15 mai 2019 17:41

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor, în care a vorbit și despre faptul că ar fi un antrenor defensiv.

„Auzi, ia luați interviuri jucătorilor mei și întrebați-i: «Ce-ați pregătit săptămâna asta?». Dacă zice cineva că am făcut un antrenament defensiv, unul!, de când am venit la CFR Cluj, eu plec! Clar. La Urziceni da, făceam. Lucram doar apărarea, nu și atacul.

Dar fiind la CFR, trebuia să dau goluri, așa că pregăteam atacul, să fac presing, sus, toată săptămâna pregătesc să stau la adversar în teren. Nici cu Steaua nu pregătesc meciurile la «hai să-i așteptăm să vină». Mă șochez când aud asta. Și-n play-off-ul ăsta i-am dominat pe toți”, a spus Dan Petrescu, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Interviul integral cu Dan Petrescu poate fi citit AICI!

Vezi și:

EXCLUSIV Pleacă iar Dan Petrescu de la CFR? „Bursucul” e sincer: „Să nu aud de cifre că poate mă tentează vreo sumă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  15 Mai 2019, 19:50

Eh, fituica asta minte si cand respira, cel putin in titluri. Daca as fi redactor sef puturos le-as spune inferiorilor: stiu ca nu aveti nici o treaba cu jurnalizmul dar nu uitati ca tot noi am fost si la *** de prosport asa incat nu ne pot bate la titluri mincinoase.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  15 Mai 2019, 18:19

Pai na, ion iliescu, radoom, cratoiu si alti ciobanasi de pe aici zic ca o echipa care a dat 11 goluri (e drept 2 anulate din care cel putin unul aiurea) in ultimele 3 meciuri e defensiva. Asa o fi... poate ofensiv inseamna jocul fece fecesebe he he care castiga in general si cu cumetrii cu 1-0 si si golul ala il da arbitrul pentru ca un nenorocit de fir de iarba din careu s-a izbit de piciorul lui tanase...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close