FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR 0-1

Dan Petrescu, după UTA - CFR Cluj 0-1: „Incredibil! Nimeni nu va mai câștiga aici!” + s-a plâns din nou de un lucru

CFR Cluj a câștigat în deplasarea cu UTA, scor 1-0, și păstrează avansul față de urmăritoarele din Liga 1. +17   FOTO
CFR Cluj a câștigat în deplasarea cu UTA, scor 1-0, și păstrează avansul față de urmăritoarele din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 23:18 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 23:20

CFR Cluj a câștigat în deplasarea cu UTA, scor 1-0, și păstrează avansul față de urmăritoarele din Liga 1. Dan Petrescu (53 de ani) admite că victoria a fost una norocoasă.  

Toate detaliile despre UTA - CFR Cluj, AICI!

Dan Petrescu a fost impresionat de evoluția celor de la UTA și admite că formația lui a fost dominată în partea secundă. Antrenorul campioanei CFR Cluj s-a plâns din nou de problemele de lot. 

Dan Petrescu, după UTA - CFR Cluj 0-1: „A fost o victorie norocoasă”

„A fost o victorie norocoasă. Am întâlnit un adversar extraordinar acasă. Prima repriză a fost mai echilibrată, dar în a doua ne-au dominat. Atât au putut jucătorii care au intrat. Din păcate, banca era plină de copii, soluții puține. Nu am avut jucători de atac, pentru a marcat și al doilea gol. 

O victorie pentru moral, dar avem nevoie de toți jucătorii. Vin meciuri grele. Echipa a părut obosită în repriza secundă. Am scos un 1-0 incredibil. Cred că suntem singurii care vor câștiga la Arad. Nu știu cine va câșțiga aici. Sincer, chiar m-au impresionat.

Nu, echipa noastră nu a arătat cum vreau eu. Dacă joci cu Sevilla, poate trebuie să te aperi. Dar așa, trebuie să mai și atacăm. Odată cu venirea atacanților, sper să jucăm ce trebuie. În funcție de jucătorii care vor veni, vedem ce putem face în Conference League. Nu știu în măsură vor putea să ne ajute atacanții absenți, dacă vor reveni. Deac va fi cu siguranță acolo.

Până duminică nu avem liniște. Trebuie să ne pregătim altfel, să muncim mai mult. Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale. Toți care pleacă acolo, revin accidentați”, a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport. 

FOTO. Cele mai tari imagini din UTA - CFR Cluj, scor 0-1

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+13 FOTO

CFR Cluj, lider detașat în Liga 1

CFR Cluj strânge 27 de puncte după primele 10 runde și își mărește avansul față urmăritoarea de conjunctură, FC Botoșani. Moldovenii sunt acum la 6 puncte în spate. UTA ajunge la 3 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și cade în afara locurilor de play-off, pe 7.

Citește mai multe știri de actualitate:

„Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo!” » Anunț de ultimă oră: „El e favorit să îl înlocuiască”

Penalty neacordat pentru gazde în FC Botoșani - FCU Craiova, după ce Mutu s-a plâns de arbitraj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  27 Septembrie 2021, 09:56
Postat de steaua.inseamna.csa pe 27 Septembrie 2021, 09:49

Adevarul e ca CFR au câștigat aseară cu mult noroc, UTA a avut ocazii rarisime! Însă așa-i in fotbal, se poate întâmpla oricui!

Nu e vorba despre noroc sau ocazii mari de gol irosite. Ci despre faza cu Cestor si Balgradean, si acea penibila tragere de timp. Pentru acele 20 de secunde castigate, franarii si-au atras multa karma negativa, multe antipatii, si vine meciul cu Randers.. oohoo

csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  27 Septembrie 2021, 09:50
Postat de c23665 pe 27 Septembrie 2021, 09:42

Acel fan aradean e ... din Berceni?! Intreb pentru un amic...

E unul din fanii aradeni care scandau aseara "RUSINE! RUSINE! RUSINE!".

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  27 Septembrie 2021, 09:49

Adevarul e ca CFR au câștigat aseară cu mult noroc, UTA a avut ocazii rarisime! Însă așa-i in fotbal, se poate întâmpla oricui!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează