FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, după ce a stat la U Cluj - Rapid lângă Nelu Varga: „Asta ne-a zis” » Ce le-a spus patronul lui CFR Cluj

Dan Șucu
Dan Șucu

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 10:46 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 11:06

Deși erau „în război” după declarațiile de anul trecut, Dan Șucu, unul dintre finanțatorii de la Rapid, și Nelu Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, au urmărit U Cluj - Rapid 0-0 împreună.

Surpriză de proporții, vineri seară, la meciul U Cluj - Rapid 0-0. În loja destinată oaspeților și-a făcut apariția finanțatorul celor de la CFR, Nelu Varga, care a venit însoțit de Gigi Corsicanu', unul dintre liderii galeriei rapidiste. 

A fost o surpriză pentru conducătorii giuleștenilor, printre care se afla și acționarul Dan Șucu. Mai ales că între acesta și Varga relațiile erau destul de încordate.

Galeria lui Sepsi, reacție pentru Gazeta după scenele controversate de duminică: „Un moment de sănătate din punct de vedere social. Ei vor să mușamalizeze faptele”
SEPSI
Galeria lui Sepsi, reacție pentru Gazeta după scenele controversate de duminică: „Un moment de sănătate din punct de vedere social. Ei vor să mușamalizeze faptele”

Totul de la un schimb de declarații, din mai 2022, când, la prezentarea sa oficială ca acționar al Rapidului, Dan Șucu a criticat modelul de business și de finanțare de la CFR. Iar răspunsul patronului ardelenilor nu a întârziat, acesta replicându-i extrem de acid.

Gigi Corsicanu', după împăcarea dintre Șucu și Varga: „Am unit cei doi munți!”

Dan Șucu și Nelu Varga s-au întreținut pe durata jocului de vineri, cei doi făcând și poze împreună, semn că resentimentele izbucnite în urmă cu câteva luni au fost uitate.

Rapidistul a comentat pentru Gazeta Sporturilor:  „Noi ne mai văzuserăm și cu alte ocazii, înainte să intru în fotbal. Am stat cu plăcere de vorbă cu domnul Varga, e patronul celei mai titrate echipe românești din ultimii ani. A zis că spera să ne poarte noroc. Dar n-a fost să fie. Pe acel teren nu mai era vorba despre fotbal, ci doar de întâmplare.

Ne-a invitat pe mine, pe Nico și pe Victor Angelescu la partida cu Lazio. Eu vreau să merg, e un meci interesant.

Bravo lor că au ajuns acolo! Au performanțe la care și noi tindem. De aceea ne pregătim, să ajungem să luăm campionate, să jucăm în primăvara europeană și chiar mai sus”.

Anterior, Gigi Corsicanu' și Liviu Ungurean, liderii galeriei Rapidului, fuseseră și ei invitați în loja lui Varga la derby-ul CFR - FCSB, de pe Arena Națională. Acum, primul i-a întors serviciul prietenului său.

Referindu-se la întâlnirea Șucu - Varga, Corsicanu' a și comentat, amuzat, pentru Fanatik: „Neluțu a stat cu noi la lojă. I-am împăcat! Au vorbit și s-au lămurit. Am unit cei doi munți!”

Nu sunt de acord cu cei care ne acuză că ne ajută arbitrii. Când i s-a rupt piciorul lui Papeau și nu s-a dat nici «galben», cum a fost?! Sunt momente când arbitrajul te ajută, altele când te dezavantajează. 

- Dan Șucu, acționar Rapid

VIDEO Răzvan Burleanu: „Mihai Stoichiță a încălcat regulamentul și va fi sancționat”

Citește și: 

Reacția lui Laszlo Dioszegi după ce văzut cum vrea FCU Craiova să scape de pedeapsă: „O să schimbăm și noi foaia!”

Fotbalistul de la FCSB lăudat în conferință de Gică Hagi: „Nu am dubii în privința lui. Trebuie să facă unele lucruri”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
zcsb
zcsb  •  31 Ianuarie 2023, 05:46
Postat de Shawune11 pe 30 Ianuarie 2023, 14:52

Au arbitrii, presă... 10 fani... Ma faci sa rad cu rapid...

Rapid 10 fani????????? Te faci de râs prietene

paolo12
paolo12  •  31 Ianuarie 2023, 04:43
Postat de paolo12 pe 30 Ianuarie 2023, 15:31

***

Nu e dovedit ca e interlop Corsicanu'?

atthur
atthur  •  30 Ianuarie 2023, 22:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează