FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 2-1

EXCLUSIV Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

Dănuț Lupu consideră că situația de la Dinamo e fără ieșire +18   FOTO
Dănuț Lupu consideră că situația de la Dinamo e fără ieșire

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 01:34 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 09:12

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a intervenit la GSP Live imediat după înfrângerea suferită de „câini” cu Viitorul, scor 1-2. 

Lupu n-a ezitat să-i critice din nou pe spaniolii din fruntea lui Dinamo, fiind de părere că situația actuală din „Ștefan cel Mare” e una fără ieșire. În opinia acestuia, Dinamo va ajunge din nou în insolvență, așa cum s-a întâmplat și în perioada în care Ionuț Negoiță a fost patron. 

„Eu am spus-o și o repet. E foarte greu să faci o echipă competitivă într-o lună sau două. Acestor jucători veniți la Dinamo le trebuie cel puțin șase luni de zile. Eu nu l-am înțeles pe Contra. A spus că vine la Dinamo și că «e un proiect extraordinar». Unde e proiectul ăla extraordinar?

Nu cred că are cine să mai salveze clubul la ora actuală. Sunt niște salarii foarte mari. Nu cred că există vreun potențial investitior român care să ia această echipă și să plătească salariile. Nu vor intra în faliment, fiindcă au cinci ani de când au intrat în insolvență, dar vor intra iarăși în insolvență. Străinii se duc direct la UEFA și depun memorii. Ce facem? E o situație foarte delicată la ora actuală. Nu știu cine ar avea curajul să preia această echipă acum”, a declarat Dănuț Lupu. 

Dănuț Lupu: „Va ieși puțin scandal și cu jucătorii”

În continuarea intervenției sale, Dănuț Lupu a vorbit despre salariile extrem de consistente care le-au fost promise jucătorilor transferați de spanioli. Fostul mare jucător bănuiește unele nereguli la semnarea înțelegerilor dintre fotbaliști și club

„Va ieși puțin scandal și cu acești jucători. Sunt curios cine le-a făcut contractele. Cereți două, trei contracte, să vedeți ce scrie în ele! Încercați și faceți rost de două contracte să vedeți ce clauze au jucătorii pe acolo!”, a spus Dănuț Lupu, la GSP Live. 

Nu sunt jucători răi la Dinamo, dar nu poți să faci o echipă cu 11 străini care n-au jucat niciodată între ei. E ca și cum aduni acum 11 băieți de pe stradă și ai încerca să faci o echipă competitivă. Nu o să poți niciodată.

Eu mi-aș dori să rămână Contra. Dar, dacă nu vin banii, ce să facă? Ușor, ușor, toate se sparg în capul lui, fiindcă el a garantat la rândul lui pentru spanioli
 - Dănuț Lupu

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Viitorul - Dinamo 2-1

+14 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Florin Prunea, despre marea problemă a „câinilor”: „Totul s-a făcut pe prietenii!” + Devastator la adresa lui Negoiță: „Păi bă, e moșia lui maică-ta?”

Fost conducător la Dinamo: „Contra va mai rămâne o partidă” + „Cornerul de la primul gol trebuie predat ca «Așa nu!»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  09 Noiembrie 2020, 14:43

Asta cu 6 luni e falsa, băieții ăștia nu sunt in state sa dea o pasa de 3 metri.

486296171535958
Nelu Stanciu  •  09 Noiembrie 2020, 11:41

INCREDIBIL. Se pare că s-au găsit nişte *** mai mari, decât cei de la sperietoarea exDinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

feliz_aniversario_ayudante
feliz_aniversario_ayudante  •  09 Noiembrie 2020, 11:04
Postat de feliz_aniversario_ayudante pe 09 Noiembrie 2020, 11:01

That's the spirit, little one! V-a rasari soarele si pt voi! " in caaaaampiiiia cu verdeaaaaaataaaaaa, unde ceataaaa iiiiingerilor s-a pogorat". Veeeeessssniiiicaaaa poooomeeeeniiiireeeee! Amin! PS: hihihi!

* va

Vezi toate comentariile (19)
Comentează