FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu, fără milă la adresa lui Florin Prunea și a lui Florin Bratu: „Vorbește de salariul tău! Ce mare dinamovist ești? Ai fost doar o rezervă”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 17:30

Dănuț Lupu, fost jucător și oficial la Dinamo, s-a implicat în scandalul dintre Florin Prunea, președintele „câinilor”, Florin Bratu, fost antrenor, și căpitanul Dan Nistor.  (Detalii AICI)

Dănuț Lupu a fost extrem de vehement și i-a criticat pe Prunea și Bratu. Acesta l-a acuzat pe fostul portar că nu este dinamovist adevăarat și a spus și că „Mitraliera” nu ar trebui să vorbească de salariul lui Dan Nistor.

„Am urmărit replicile dintre Prunea și Bratu și m-a luat râsul. Cine se ceartă? Doi inși care se cred mari dinamoviști! Hai să fim serioși! Bratu vorbește doar ca să se afle și el prin treabă. Iar de la Prunea ce pretenții să ai?

Băi, Florine, în loc să vorbești de salariul lui Nistor, de ce nu vorbești tu de salariul tău de la Dinamo? Pe ce bani ai venit tu la Dinamo? Dacă erai mare dinamovist nu veneai pe salariul ăla la Dinamo. Și nu este deloc unul mic. Ai curajul să îl faci public?

Dar ce mare dinamovist ești tu? Că pe la Dinamo ai fost toată viața rezerva lui Stelea! Alții au apărat în fața ta. Câte trofee ai luat tu cu Dinamo din postura de titular? Ai luat eventul cu Universitatea Craiova, acolo unde ai fost sigur titular. Așa mare dinamovist ești tu? Îi demonstrez că nu este dinamovist.

De Bratu nu are rost să vorbesc că nu am ajuns să discut și despre Bratu. El este și mai mic de ani ca noi și trebuia să stea în banca lui. Ce îl interesa pe el banii lui Nistor? La cum joacă Nistor la Dinamo, salariul lui trebuie să fie de 20.000 pe lună.

Prunea și Bratu au avut șansa să demonstreze că pot să facă ceva pentru Dinamo, dar văd că nu au făcut și nu fac nimic”, a declarat Dănuț Lupu la Prosport.

Citește și: 

EXCLUSIV Negoiță, decizii șoc! Florin Prunea și Ionel Dănciulescu OUT din „Ștefan cel Mare” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1000178413349421
Adrian George  •  10 Decembrie 2019, 10:23

prunea e doar un mercenar nu un dinamovist adevarat...daca tine cu dinamo uita de scandalul cu rednic si pastra jucatorii care meritau sa ramana asa a dat afara jucatori buni sa poata sa aduca mercenari care habar nu au sa faca o preluare sau sa recupereze o minge...a scapat si de klimavicius si din cate vad urmeaza Montini...bravo danut ca lai pus la punct

creeperno999
creeperno999  •  09 Decembrie 2019, 22:04

Bravo Lupule

mario_rdfe
mario_rdfe  •  09 Decembrie 2019, 21:16

Lupu si Prunea sunt doua embleme ale lui Dinamo, buni sau rai in declaratii, cei doi au fost si raman idoli in Stefan Cel Mare ! au dreptul sa vorbeasca si sa spuna tot ce cred ! Bratu nu a jucat asa mult ptr noi, dar are un titlu castigat, cateva meciuri si goluri memorabile si mai ales a inscris in cel mai important meci al lui Dinamo Bucureesti de dupa revolutie ! Nistor sa lase gura moale, nu se poate contra el in declaratii cu vreunul din cei trei..nu a castigat nimic cu Dinamo, face numai mofturi, e prea ahtiat dupa bani ..chiar si asa, primeste un respect deosebit din partea Pch, din partea clubului care il numeste capitan, ii ofera unul dintre cele mai mari salarii si il pune pe autocarul echipei langa Catalin Haldan ! a mai vrut si sa plece la fcsb...! Nistor a stricat vestiarul, din nou...in meciul cu sibiu au fost jucatori ce nu au vrut sa joace.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează