FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dănuț Lupu, mărturisire în direct: „La vârsta lui Coman conduceam cu 250 km/h!” » Răspuns enigmatic la întrebarea „Aveai permis?”

Florinel Coman a fost prins de poliție cu 165 km/h la volanul bolidului +15   FOTO
Florinel Coman a fost prins de poliție cu 165 km/h la volanul bolidului

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 18:11 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 18:56

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid, i-a luat apărarea lui Florinel Coman (22), jucătorul lui FCSB căruia i s-a întocmit dosar penal după ce a fost prins conducând cu o viteză peste limita legală și fără a deține permis de conducere. 

Coman a prezentat un permis de conducere obținut în Ucraina, lucru care l-a amuzat pe Lupu: „Poate a învățat mai repede limba ucraineană decât româna”, a glumit fostul fotbalist. Pe un ton mai serios, Dănuț Lupu i-a sărit în apărare lui Coman și a dezvăluit că și el a încălcat legea și că obișnuia să conducă cu 250 km/h!

Florinel Coman tremură! Un bărbat din Iaşi, care a fost prins cu un permis fals, a primit o pedeapsă cu executare! Câţi ani stă după gratii

Dănuț Lupu, mărturisire în direct: „La vârsta lui Coman conduceam cu 250 km/h!” » Răspuns enigmatic la întrebarea „Aveai permis?”
Dănuț Lupu

Dănuț Lupu: „S-a întâmplat, Coman e încă tânăr”

„A greșit, e tânăr și are tot timpul să învețe, nu cred că trebuie să îi dăm în cap. Și eu am făcut o grămadă de greșeli. Eu la vârsta lui conduceam cu 250 km/h. Ce înseamnă, că trebuia să îmi dea lumea în cap? Aveam pasiunea vitezei, era damblaua mea. Vreți să vă zic ceva? Aveam și n-aveam permis (râde). S-a întâmplat, e un copil, încă tânăr. 

Ar trebui să așteptăm să vedem ce se va întâmpla și după aia să începem să îl judecăm. Să sperăm că nu vor repeta alții greșeala pe care a făcut-o pe el, dar cunoscându-l pe Gigi, nu cred că i-ar fi permis să facă asta”, a declarat Lupu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

  • FOTO. Cum arată bolidul lui Florinel Coman
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Citește mai multe știri despre acest subiect:

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

Omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost” » Ce îi reproșează clubului FCSB în cazul „Permisul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
radumatei
radumatei  •  23 Februarie 2021, 22:39

Într-adevăr, Dănuț Lupu e modelul de urmat în materie de conduită extra-sportivă.

3798193036893476
Dragos Oltean  •  23 Februarie 2021, 22:35

Un alt inconștient și incult al neamului românesc...prin alte locuri sportivii sunte exemple de urmat pentru cei tineri...la noi este invers, sunt încurajați sa fie cât mai inculți mai nesimțiți și sa nu respecte nimic. Pe de alta parte la cât alcool consuma Lupu cred ca conducea cu 250km/h pe mașinuțele de la circ. Dupa aceea ne miram ca mor copii de tineri, inconștienți...cu așa exemple nu este de mirare!!!

4_3_3
4_3_3  •  23 Februarie 2021, 22:27

Tataie, matale nu erai suficient de treaz nici acum 30 de ani, ca să conduci cu 250 la oră. Ne mai vorbind, că prin 91-92 nici nu prea aveai cu ce să te dai în România cu 250, oricât de fotbalist erai.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează