FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti a dat-o pe Dinamo în judecată » Ce spune Iuliu Mureșan

Dario Bonetti // FOTO: Imago
Dario Bonetti // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 13:38 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 13:47

Italianul Dario Bonetti (60 de ani) nu renunță la disputa pe care o are cu Dinamo.

Fostul antrenor al „câinilor” a fost demis la mijlocul lunii septembrie, după 0-6 cu FCSB, dar acesta nu a fost de acord cu decizia conducătorilor.

Bonetti a dat-o pe Dinamo în judecată

Iuliu Mureșan, administratorul judiciar, al lui Dinamo a confirmat decizia lui Bonetti, dar spune că formația alb-roșie nu are emoții în ceea ce privește procesul cu antrenorul italian.

„Da, așa este. Dario Bonetti ne-a dat în judecată! Dar noi nu avem de ce să ne facem griji. Pentru că nu Dinamo l-a dat afară pe Bonetti, ci firma de insolvență, nu și de administratorul judiciar. El a reclamat acest caz la judecătorul sindic.

Deci, nu este grija noastră ce face domnul Bonetti”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Cornel Dinu nu-l iartă pe Dario Bonetti: „Am aflat nişte lucruri care sunt unice în lume”

„Să ştiţi că am aflat nişte lucruri care sunt unice în lume despre acest antrenor ales de nişte oameni care sunt convins că sunt ataşaţi de Dinamo. Dar e mai bine ca ei să stea în fotolii sau în tribune şi să strige «Hai Dinamo!» sau să ajute echipa din punct de vedere financiar.

Noi, cei care suntem în fotbal, suntem supuşi greşelilor, cu atât mai mult ei. Mi s-a confirmat din mai multe locuri că vechiul antrenor al lui Dinamo era singurul antrenor care stătea cu ochelari de soare în timpul şedinţei de pregătire şi chiar fuma în timpul antrenamentului.  El conducea antrenamentul cu ţigara în gură.

Nu se mai întâmplă aşa ceva în lume. Şi el a fost adus ca un salvator al lui Dinamo. Deci nimic nu e întâmplător din ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimii ani. Acum, Rednic a preluat echipa de câteva zile şi vreau să-i urez mult succes şi sper să găsească cele mai bune soluţii”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO „Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului” » Scenariu uluitor: „Sunt șocat de încrederea PCH în Zăvăleanu”

Citește și: 

EXCLUSIV Totul se decide azi! Florin Răducioiu negociază acum, la sediul clubului, revenirea la Dinamo

Iuliu Mureșan, îngrijorat de situația nevaccinaților de la Dinamo » Apelul oficialului: „Eu am făcut deja a treia doză”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno115
creeperno115  •  20 Octombrie 2021, 22:44

Bonetti n-ai facut niciun antrenament fizic

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Octombrie 2021, 17:48
Postat de Petrică Nicula pe 20 Octombrie 2021, 15:44

Din nefericire dl. Dinu Cornel este mister hyde and doctor jekyll pt Dinamo si actiunile sale afecteaza clubul.

Dinu spune ce gandeste el, uneori gandeste bine, alteori nu. Dar macar e cat de cat impartial si nu-si modifica discursul in functie de clubul la care face referire, nici macar atunci cand e vorba de Dinamo. Acest lucru ii da o anumita credibilitate pe care nu o vedem la alti actuali sau fosti jucatori, antrenori sau conducatori de club.

141318741016842
Petrică Nicula  •  20 Octombrie 2021, 15:44

Din nefericire dl. Dinu Cornel este mister hyde and doctor jekyll pt Dinamo si actiunile sale afecteaza clubul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează