FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gata, Rednic are cale liberă să semneze cu Dinamo! » Anunțul momentului în „Ștefan cel Mare”

Articol de - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 21:10 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 21:11

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, anunță că Dario Bonetti (60 de ani) nu mai este antrenorul „câinilor”. Cel mai probabil, la gruparea alb-roșie va reveni Mircea Rednic (59).

„Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo!”, a declarat Zăvăleanu, conform Fanatik.

Întrebat de ce Dinamo a așteptat aproape două săptămâni să recurgă la această decizie, deși legea i-ar fi permis să nu-l mai aștepte pe Bonetti, Zăvăleanu a motivat întârzierea într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor: 

„Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul. Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”.

Din informațiile GSP, Bonetti este cu salariul la zi, achitat până la 15 septembrie inclusiv.

Aflat în Italia, de unde a anunțat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Dario Bonetti a condus ultima oară Dinamo în derby-ul cu FCSB, 0-6. De-atunci, echipa a fost pregătită de interimarul Sorin Colceag.

Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a obținut două victorii și nu mai puțin de 6 înfrângeri. Italianul a preluat echipa chiar înainte de startul sezonului.

Mircea Rednic, marele favorit s-o preia pe Dinamo

Mircea Rednic (59 de ani) e în pole-position s-o preia pe Dinamo. „Nu cred că vom numi un antrenor până la pauza dedicată echipelor naționale. Pot să vă spun doar că Mircea Rednic e marele favorit”, a mai spus Zăvăleanu pentru Gazetă.

Antrenorul a vorbit despre negocierile cu „câinii”, purtate cu omul de afaceri Nicolae Badea. Conform surselor GSP, Rednic mai aștepta doar rezilierea contractului cu Bonetti. 

„În ultima perioadă am venit tot timpul în situații delicate în care se afla clubul, dar niciodată în situația asta, în care echipa nu merge, probleme cu antrenorii, echipa iar a intrat în insolvență. E adevărat că m-am văzut cu domnul Badea, dar cu el mă vad mereu când am posibilitatea, că mai avem și afaceri împreună.

Nu s-a discutat nimic de contract, am zis «Prima dată, așa mi se pare corect, reziliați cu antrenorul care e și, după ce echipa nu mai are antrenor, cu mare drag discutăm». În România vin doar la Dinamo”, a declarat ieri Rednic pentru Sport Total FM.

Rednic este liber de contract din aprilie, după despărțirea de Viitorul, actuala Farul Constanța. „Puriul” a mai antrenat Dinamo în patru mandate, ultima dată în 2018-2019. Cu Mircea Rednic pe bancă, Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană, în sezonul 2006-2007.

Ca jucător, Rednic a evoluat pentru Dinamo din 1983 până 1991, perioadă în care a câștigat de două campionatul (83-84, 89-90), de trei ori Cupa României (83-84, 85-86, 89-90) și a jucat în semifinalele CCE (1984) și Cupa Cupelor (1990).

Andre Pinto, prima conferință în tricoul lui Dinamo: „Știam care e situația clubului când am semnat”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un fost conducător al „câinilor” le spulberă speranțele fanilor: „Din câte știu, Rednic nu va semna cu Dinamo! Pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini”

Dinamo nu se oprește » Iuliu Mureșan vrea noi transferuri la echipă: „Ne-ar trebui încă un atacant, și un mijlocaș”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
amadeus2021
amadeus2021  •  27 Septembrie 2021, 10:18

Mulțumiri pentru Dario, așteptare mare ca Rednic să pună echipa pe picioare. Probabil la Craiova va fi o nouă înfrângere, dar orice joc ajută pentru a reface echipa. Forza Dinamo!

22cea
22cea  •  27 Septembrie 2021, 03:46

Sa trecem la treaba !

flosud97
flosud97  •  27 Septembrie 2021, 00:58

Sa nu va para rau, cand o sa vina redmic si sa plangeti dupa '' una grande partita ''

Vezi toate comentariile (45)
Comentează