FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo și Dario Bonetti au reziliat contractul! Cine va conduce echipa la meciul cu FC Botoșani

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2021 15:08 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 18:58

Informații de ultimă oră dinspre Dinamo: clubul a finalizat rezilierea contractului antrenorului Dario Bonetti (60 de ani). 

UPDATE 18:55. Sorin Colceag conduce echipa în meciul cu FC Botoșani!

Din informațiile obținute de GSP.ro, Sorin Colceag va rămâne până duminică antrenorul principal al echipei, indiferent dacă va fi sau nu numit un nou tehnciain. 

„Bonetti a lucrat cu ce a avut în cămară. A făcut două feluri de mâncare, dar a dat greș cu al treilea”, au explicat oficialii dinamoviști.

Șefii lui Dinamo îl aveau și pe Adrian Mutu pe listă și așteptau ca „Briliantul” să fie concediat de Mititelu jr, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

UPDATE 18:05: „Câinii” au negociat și cu Bergodi

Astăzi, cei de la Dinamo au negociat și cu Cristiano Bergodi. Conform surselor Gazetei, italianul a solicitat un salariu mai mare decât Dinamo și-l poate permite în acest moment. Așadar, discuțiile cu Bergodi sunt blocate. 

Cele mai mari șanse sunt ca în Ștefan cel Mare să ajungă un tehnician care a mai lucrat în trecut cu administratorul special Iuliu Mureșan, cel mai vehiculat nume fiind cel al lui Vasile Miriuță. Totuși, Muri s-a interesat și de Mircea Rednic. Astăzi sau mâine ar trebui să se decidă numele noului antrenor.

UPDATE ora 17:05: Sorin Colceag, antrenor interimar la Dinamo!

Sorin Colceag va conduce antrenamentul de astăzi. Conform GSP.ro, tehnicianul de la echipa secundă a fost numit interimar până când la Dinamo va fi instalat un nou antrenor principal. Dacă un alt antrenor nu va fi numit până duminică, există posibilitatea ca Sorin Colceag să continue în următoarea perioadă în funcția de A1. 

UPDATE ora 16:05 - Dinamo a reziliat contractul cu Dario Bonetti

După o discuție purtată între Dario Bonetti și conducerea lui Dinamo, contractul dintre cele două părți a fost, în mod oficial, reziliat. 

Știrea inițială - Dinamo negociază rezilierea contractului cu Dario Bonetti

Dario Bonetti ar putea fi îndepărtat din funcția de antrenor al lui Dinamo. Bonetti a revenit astăzi în România, declarând că va pleca în cazul în care i se va solicita acest lucru. La câteva ore distanță, în cadrul unei ședințe dintre conducere și antrenor, s-a decis ca înțelegerea dintre cele două părți să fie reziliată, lucru confirmat de conducerea dinamovistă pentru GSP.ro.

„Acum discutăm despre viitorul băncii tehnice”, au transmis oficialii clubului, confirmând posibilitatea ca Dario Bonetti să „rupă” angajamentul cu Dinamo pe cale amiabilă.

„Secundul” conduce antrenamentul de astăzi 

Cu Bonetti pe cale de a pleca, antrenamentul din această seară, programat la ora 18:00, va fi condus de antrenorul secund Iulian Mihăescu. Din staff-ul cu care Bonetti a colaborat la Dinamo mai fac parte Florentin Rădulescu (antrenor de portari), Cristian Sandu (preparator fizic) și Tiberiu Constantin Horcea (medic).

Vasile Miriuță ar putea să o preia pe Dinamo

Conducerea lui Dinamo are deja o listă cu potențiali înlocuitori, favoritul pentru a prelua echipa fiind Vasile Miriuță.

Fostul antrenor al „câinilor” a intrat în vederile lui Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, după ce Mircea Rednic, favoritul fanilor, și Dusan Uhrin au lăsat să se înțeleagă că sunt șanse foarte mici să revină.

Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a obținut 6 puncte în 8 etape, fiind pe locul 14. „Câinii” au două victorii, 3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni și 6 înfrângeri. Dinamoviștii au o serie neagră: 5 înfrângeri la rând, fără gol marcat. Ultimul eșec, 0-6 cu FCSB în Derby de România, pare să îi fi fost fatal lui Bonetti.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamovistul desființat în direct după derby-ul cu FCSB: „Are două viteze: târâș și tiptil!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Septembrie 2021, 09:57
Postat de calinescu_ pe 14 Septembrie 2021, 16:43

Am spus de la inceput ca Bonetti nu poate reprezenta o solutie in criza actuala de la Dinamo ...!!! Bonetti nu poate fi decat un simbol pe care dinamovistii il vor iubi mereu ...!!! Acum avem nevoie de o mana forte care stie sa construiasca cu bani putini ...!!!! Daca Rednic nu vrea , atunci a doua varianta e sa-l numim pe Miriuta , iar a treia de ce nu Petre Florentin...!!!

Sau-de ce nu-sa fie numit antrenor paznicul de la baza Saftica!Ca nu a condus Miriutza atatea antrenamente cate a vazut paznicul ala in timpul serviciului!

creeperno115
creeperno115  •  14 Septembrie 2021, 22:42

Vezi ca nu mai avem sediul la rin. Asta cu vitanul barzesti e expirata

alandiss
alandiss  •  14 Septembrie 2021, 19:46
Postat de silviu74 pe 14 Septembrie 2021, 17:22

Dinamo cea mai galonată și cea mai iubită !??????? Înseamnă că nu ai habar de fotbal.

omul a fost sarcastic si ironic. desfiintarea lui vitan barzesti dupa game set matchul de duminica este inevitabil.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează