FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Darius Olaru, cunoștințe impresionante despre Campionatul Mondial: „Favorita mea încă e în turneu!” + a simțit că înlocuitorul lui Ronaldo va fi MVP

Mijlocașul celor de la FCSB mizează pe o victorie a Franței, crede că Mbappe va ieși golgeter și spune că Luka Modric este o sursă de inspirație.
Mijlocașul celor de la FCSB mizează pe o victorie a Franței, crede că Mbappe va ieși golgeter și spune că Luka Modric este o sursă de inspirație.

Articol de , - Publicat marti, 06 decembrie 2022 22:15 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 22:26

Darius Olaru (24 de ani) a făcut o analiză a rezultatelor de la Campionatul Mondial. Mijlocașul celor de la FCSB mizează pe o victorie a Franței, crede că Mbappe va ieși golgeter și spune că Luka Modric este o sursă de inspirație. 

Darius Olaru a urmărit „optimile” zilei de la Campionatul Mondial alături de Cordea și de Compagno, în cadrul unui eveniment al sponsorului Betano. 

VIDEO. Darius Olaru: „Franța e favorita mea la Campionatul Mondial!”

„Favorita mea este în joc, sper să câștige Franța. Țin și cu Portugalia, pentru Cristiano Ronaldo. Chiar dacă au mulți jucători lipsă, francezii au o echipă prea bună. 

Am făcut o competiție în vestiar, am selectat favoritele. Nu a selectat nimeni că va lua Maroc turneul. Toți am mers pe favorite. Doar cei care au mizat pe Germania au ieșit. Suntem mulți cu Argentina și Franța. Cu Brazilia, mai puțini. 

Mbappe iese golgeterul Mondialului, i-a egalat deja pe Messi și Ronaldo la numărul de goluri la turneele finale. În curând îl va depăși și pe Miro Klose”, a spus Darius Olaru. 

16 goluria marcat Miroslav Klose la Campionatele Mondiale, golgeter all-time. Mbappe are deja 9 reușite

Darius Olaru, inspirat înainte de Portugalia - Elveția

Darius Olaru a făcut un pronostic câștigător înaintea partidei Portugalia - Elveția, ultima „optime” a Mondialului. Selecționerul Fernando Santos l-a trimis pe Goncalo Ramos (21 de ani) în locul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), iar atacantul celor de la Benfica a deschis scorul. 

„Cred că Ramos e un atacant foarte bun și va face un meci foarte bun. În ultimele meciuri, Portugalia a arătat mai bine fără Cristiano. Probabil va intra de pe bancă, iar dacă va avea vreun penalty, va și marca. Sunt sigur că își va susține echipa de pe bancă”, a punctat Olaru. 

Mie îmi place de Modric, a demonstrat și la acest Mondial, și-a arătat iar clasa. Cât timp trăiesc, învăț. Am ce să învăț de la cei mai buni jucători
- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

Citește și alte știri din fotbal:

FOTO Prima grupă rezolvată în Cupa României Betano » Meci nebun între Slobozia și Dinamo: 6 goluri și 3 eliminări! Cine merge în sferturi

FCSB, ofertă din Anglia pentru un titular » Gigi Becali, reacție imediată

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close