FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Se știe când reîncepe Liga 1! Răzvan Burleanu anunță: „Atunci putem să începem competiția! Fără spectatori”

CFR și FCSB își vor relua lupta pentru titlu +26   FOTO
CFR și FCSB își vor relua lupta pentru titlu

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 15:14

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a dat a anunțat data la care va începe Liga 1: 13 iunie. Șeful fotbalului a dat detalii despre programul pe care-l vor urma cluburile.

Echipele din Liga 1 au intrat în cantonament, jucătorii și staff-ul urmând a sta în izolare timp de o lună. Ulterior, potrivit lui Răzvan Burleanu vor începe meciurile amicale, iar pe 13 iunie se va relua Liga 1.

„În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, la cele din Liga I şi o parte din Liga 2, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical. Vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, aşteptând permisiunea ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective. 

Apoi urmează meciuri amicale. Pe 13 iunie putem să începem competiţia, fără spectatori în primă fază. Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă. Ceea ce înseamnă că este o soluţie doar pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului. Suntem singura federaţie care a propus un protocol medical, care a fost apreciat la nivel guvernamental şi ne dorim să fim un exemplu”, a declarat Răzvan Burleanu pentru Agerpres.

FOTO. Cele mai recente imagini de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Viitorul investește în tehnologie anti-COVID-19

Citește mai multe știri din Liga 1

Un antrenor din Liga 1 face scandal: „Guvernanții nu se pricep! Doamne-ferește să n-avem jucători căzuți pe teren!”

Gică Popescu oferă ultimele informații despre stadioanele pentru EURO + intervenție în duelul Steaua - FCSB pentru Ghencea: „Nu văd rostul acestor ambiții!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dora
dora  •  22 Mai 2020, 19:30

Guvernantii nu vor da drumul mai devreme de 15 iunie !

adytza74
adytza74  •  22 Mai 2020, 18:22

La cati spectatori sunt in tribune ,excluzand Craiova ,se poate si cu public.

3975560179181353
Ungureanu Ioan  •  22 Mai 2020, 18:05

Va fi total aiurea!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează