FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Declarație surprinzătoare a unui jucător de bază de la Astra: "Dacă se întâmplă asta, a doua zi am plecat acasă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 22:01

Florin Lovin anunță că nu ar accepta o posibilă intrare în insolvență a celor de la Astra.

Mijlocașul crede că încasările din acest an ar fi trebuit să fie suficiente pentru ca Astra să poată trăi la un nivel decent în Liga 1. 

"Personal, dacă echipa intră în insolvenţă, a doua zi am plecat acasă. Nu pot accepta!

Un club care a luat campionatul, a vândut 3-4 jucători, s-a calificat în Europa League şi a avut atâtea încasări, să intre în insolvenţă... Mi se pare prea mult. Dacă se întâmplă asta, a doua zi vin cu actele şi am plecat acasă", a spus Lovin pentru TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
capca1
capca1  •  29 Octombrie 2016, 15:50
Postat de observator_federal pe 29 Octombrie 2016, 08:24

Becali nu da salarii mari decat catorva dintre slujitori... Slugile le plateste cu foarte putin! Se bazeaza insa si pe "voluntariatul" suporterilor FCSB si chiar pe prezenta lor la meciuri - asa zice el ca l-a cumparat pe Tanase.

Da, probabil că așa este! Ideea este că Becali cumpără ceea ce vând alții, nu este el de vină pentru asta. Nicolae se presupune că e mai bogat decât ciobanul dar, din varii motive, nu mai vrea echipa, de-aia o vinde, en gros sau bucată cu bucată, treaba lui. Iar Becali vrea "jucărica" și i-o cumpără. Aduceți-vă aminte că la fel a cumpărat și Unirea Urziceni și și-a luat o mare gușă, acum e pe cale să creadă că luând jucătorii Astrei va deveni campion cu clona !

1562728990660817
Gorki Jivago  •  29 Octombrie 2016, 12:09

D-LOVIN POTI PLECA DE ACUM SIGUR ACASA!!!!cHIAR NU PRICEPETI CE VREA PATRONUL ASTREI:?SA NU VA PLATEASCA SALARIILE RESTANTE SI SA MAI PACALEASCA SI PE MULTI ALTII LA CARE CLUBUL ARE DATORII!!!!

observator_federal
observator_federal  •  29 Octombrie 2016, 08:24
Postat de capca1 pe 29 Octombrie 2016, 08:02

Îți dai seama că Becali a cumpărat jucători de la Astra pentru că aceștia au fost vânduți tocmai de acest club ? Dacă Astra îi dădea ciobanului "reject" nu putea să-i cumpere, neam ! De exemplu, dacă Becali îți oferă un salariu de "ț"-șpe mii de euro pe lună, pentru munca ta, ai să-ți rupi picioarele ca s-ajungi , mai repede, la acel serviciu! Hai, fă un efort de gândire, nu, nu doare, ai să vezi că am dreptate !

Becali nu da salarii mari decat catorva dintre slujitori... Slugile le plateste cu foarte putin! Se bazeaza insa si pe "voluntariatul" suporterilor FCSB si chiar pe prezenta lor la meciuri - asa zice el ca l-a cumparat pe Tanase.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close