FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Declarații fără precedent! Îi distruge pe arbitri: "Sunt FRUSTRAȚI! Provin din fotbaliști RATAȚI care nu și-au exprimat puținul talent"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 09:49

Sorin Cârțu, fost antrenor, a vorbit despre arbitrajele din Liga 1 și i-a acuzat dur pe arbitri.

"Toți arbitrii sunt frustrați. Provin din fotbaliști ratați, care nu și-au putut exprima puținul talent pe care îl aveau. Toți arbitrii au vrut să fie fotbaliști, dar nu au putut și s-au dus spre arbitraj. Ei intră pe teren și îi văd pe alții care sunt în poziția în care ei nu au fost și au o frustrare. Vor să iasă în față.

Chiar crede cineva că vin din pasiune la arbitraj? Nu e o chemare cum e la antrenorat. Nu cred că s-a făcut cineva arbitru din pasiune.

Sunt foști fotbaliști ratați, cu calitate mică, și când apar la meciuri, ei cred că suporterii vin să îi vadă pe ei", a spus Cârțu la TV Digi Sport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
dtdr
dtdr  •  05 Noiembrie 2016, 18:20

Nu-s frustati Sorine. Lpf si frf a facut asta din ei. Afara au numai mici probleme, probleme care de fapt le au majorotatea arbitrilor. La noi exista numai stelutza si dinamo. In rest nu conteaza. Culmea-i ca ei sunt cei care plang cel mai tare. Cand pierd, ARBITRI-S DE VINA CA NU LE BAGA MINGEA-N POARTA !!!

alex_777
alex_777  •  05 Noiembrie 2016, 18:05

Sincer in mare parte are dreptate dar nu in totalitate, eu stiu si buni fotbalisti care au ajuns in arbitraj insa nu de valoare mare dar oameni de bun simt!

427951077389201
Mihai Tanase  •  05 Noiembrie 2016, 18:03

Multi isi urmeaza parintii , ca meserie , datorita relatilor , fara a avea prea multe in comun cu fotbalul , in afara de tatic .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează