FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man, lăudat de presa din Spania: „Cel mai important talent de la Gheorghe Hagi până în prezent”

Dennis Man (22 de ani) FOTO IMAGO
Dennis Man (22 de ani) FOTO IMAGO

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 20:57 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 21:03

Dennis Man (22 de ani), omul momentului de la FCSB și fotbalistul anului trecut în Ancheta GSP, a fost lăudat de ziarul de casă al celor de la Real Madrid, publicația AS, care l-a comparat cu Gheorghe Hagi.

Dennis Man traversează cea mai bună perioadă din cariera sa și a fost lăudat de presa spaniolă: „Nu este atacant și a marcat 18 goluri și a dat 10 pase de gol: cel mai important talent de la Gheorghe Hagi până în prezent” este titlul articolului din AS.

Portret Dennis Man în Spania: „Joacă la Steaua București și este bijuteria și marea speranță a fotbalului românesc”

„Dennis Man joacă extremă la Steaua București și este bijuteria și marea speranță a fotbalului românesc. Există jucători care au toate capacitățile pentru a reuși în fotbal. Dennis Man este unul dintre ei. Este un stângaci desăvârșit, care se remarcă prin evoluțiile sale excelente din acest sezon de Liga 1.

Din acest motiv, România, o țară cunoscută la nivel mondial, este atât de entuziasmată de calitățile acestui jucător. Manchester City ar putea deja să-l transfere, Monchi deja l-a luat în vizor la Sevilla și va rămâne mult timp cu ochii pe el”, scrie sursa citată.

Victor Becali: „Sunt cluburi care întreabă de Dennis Man”

„Fenerbahce nu poate plăti suma asta. Este perioada de transferuri de iarnă, în care este foarte greu. Apoi este și pandemia, s-a devalorizat lira, este o mare problemă. S-au pus niște restricții în Turcia, un fel de fair-play financiar, așa că ei iau jucători împrumut.

Sunt cluburi care întreabă de Man, dar nu înseamnă că toți care întreabă de el și-l pot permite. Este un jucător urmărit, cu siguranță. Până la urmă, e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Sigur că atrage atenția multor cluburi, dar în iarnă este destul de greu (să se realizeze transferul)”, a declarat Becali.

VIDEO. Grigore Sichitiu: „Nu-l văd pe Dennis Man într-un campionat agresiv. Are nevoie de un fotbal în care să respire”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Claudiu Niculescu, dezvăluire surprinzătoare: „Am fost dorit de Steaua! M-am întâlnit cu Olăroiu, la o cafenea pe Dorobanți. Mi-aș fi dorit să lucrez cu el”

Pablo Cortacero, liniște totală! Ce trebuia să facă azi spaniolul + Adunarea Generală de joi nu va mai avea loc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
breitner
breitner  •  21 Ianuarie 2021, 10:42

Nestiutori spaniolii de n-au auzit de Ianis Zero!

parpalache
parpalache  •  21 Ianuarie 2021, 10:28

Mda!Banii(dineros) lui Giovani sunt buni si la AS!Textul(vizibil publicitar), nici nu a fost nevoie sa-l mai traduca,pentru ca Giovani stie bine spaniola, sotia sa fiind „***”,din Columbia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  21 Ianuarie 2021, 09:17

Man sa castige intai 5 titluri cu FCSB. Sa il ajunga macar pe Deac. De Mutu, Chivu, Rat, Contra, Radu, Sanmartean si multi altii, nici nu mai amintesc. Succes Man! Toti suporterii romani asteapta sa avem din nou jucatori de top si o nationala puternica. Sa te vedem!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează