FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Devis Mangia a anunțat când pleacă de la Craiova + Pe cine preferă în clasicele dispute Messi vs Ronaldo și Barcelona vs Real Madrid

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 20:59

Devis Mangia (44 de ani), italianul de pe banca celor de la CSU Craiova, nu ia în calcul plecarea din România.

"O să stau la Craiova atât timp cât mă vor ține. Pot spune că mă simt excelent. Îmi place să muncesc la Craiova pentru că se pot dezvolta idei aici, iar asta este foarte important pentru un antrenor.

Am preferat să plec de la naționala de tineret a Italiei pentru că îmi era dor să antrenez zi de zi. Eu am stat un an şi federaţia mi-a oferit o prelungire pentru alţi doi ani. Acum nu ştiu dacă ar fi fost o alegere mai bună să continui sau să fac schimbarea", a declarat Mangia pentru TV Telekom Sport.

"Îmi place mult atât de Messi, cât și de Ronaldo. Dacă ar fi să aleg unul singur, sigur ar fi argentinianul"
Devis Mangia

"Ca stil de joc mă simt mai apropiat de cel al  Barcelonei. Dar, din punct de vedere al mentalității, prefer Real Madrid"
Devis Mangia

Vezi și: Eugen Neagoe face faz de necaz: "Poate atunci o să primim și noi penalty"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează