FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

DEVIS MANGIA A FOST DEMIS // Adrian Porumboiu știe cine o poate face pe Craiova campioană: „Dacă vine Eugen Neagoe, CFR şi FCSB să-şi ia adio de la titlu!”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 19:05

Devis Mangia (44 de ani) a fost demis de la CSU Craiova. Adrian Porumboiu crede că Eugen Neagoe, actualul antrenor de la Sepsi, este soluția ideală pentru banca oltenilor. 

  • Corneliu Papură (45 de ani) a preluat-o pe CSU Craiova până la finalul sezonului.

„Drum bun lui Mangia, Craiova nu a pierdut nimic. Acum trebuie să pună un antrenor bun în locul lui.  Cel mai potrivit ar fi Eugen Neagoe, e cel mai bun antrenor român după Victor Piţurcă. Dacă Rotaru face mutarea asta, e băiat deştept. Neagoe e foarte bun. Dacă vine și cu Tandia şi Florin Ştefan, Craiova se poate autodepăşi.

E oltean, ştie spiritul de acolo, iar Piţurcă i-a dat aripi, pentru că e mare lucru să-ţi faci ucenicia lângă un antrenor mare precum Piţurcă”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Prosport. 

„Neagoe aduce titlul la Craiova!”

„Dacă vine, CFR şi FCSB să-şi ia adio de la titlu! Eu îl văd cel mai bun antrenor român, peste Dan Petrescu şi peste Cosmin Contra. Hagi nu, el e altceva, e manager, nu antrenor. Dacă vine, le mai trebuie încă un stadion”, a adăugat Porumboiu.

VEZI ȘI:

VIDEO Cine a fost evidențiatul lui Adrian Porumboiu: „Poate el să fi fost omul meciului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
ray51
ray51  •  16 Aprilie 2019, 08:13

Adriane, te-au inchis undeva vasluienii? Aiurezi? Nu credeam ca moldoveanul Porumboiu se poate 'scranti' in asa hal. Pacat.

jabs
jabs  •  16 Aprilie 2019, 08:07
Postat de ivssalak pe 15 Aprilie 2019, 22:30

ba prostule daca fece patruconsoane pierde etapa urmatoare si celelalte bat,atunci clasamentul arata asa:1-cfr 41p.,2-fc 35p,3-csu 33p,4-viitorul 32p,restul nu mai conteza corect?abia de aici incolo urmeaza distractia pentru voi gigistilor si uite iti bag si etapa cu jocul vostru cu astra unde viitorul si craiova pot castiga la fel ca si voi cu datornicii sin inaintea ultimelor 3 etape clasamentul poate arata asa:1-cfr 41p. 2-fc 38p, 3-csu 36p,3 viitorul 35p,... iar in ultimele 3 etape aveti la craiova,la sf.gheorghe si cu cfr acasa,daca luati 3 puncte mare lucru iar viitorul poate lua 7 minim si craiova 6 ca sa nu mai zic ca hagi nu poate uita episodul tas si daca la final sunteti pe 4 iar finala e astra-viitorul o sa castige astra doar ca sa stati acasa si sa va duceti iar la tas.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  16 Aprilie 2019, 08:04

Inca un oracol ? Atunci bagati-l pe cel de la Balcesti la ...brutarie !

Vezi toate comentariile (57)
Comentează