FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Dezvăluiri din cazinoul Ligii 1: „N-am văzut în viața mea ce făcea Gigi Becali la 21!”

Gigi Becali, expertul fotbalului românesc la jocul 21
Gigi Becali, expertul fotbalului românesc la jocul 21

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 15:09 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 15:10

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit mai demult despre cum se relaxa în trecut alături de foștii conducătorii din Liga 1.

Fostul șef al LPF a vorbit despre cum juca table și poker cu patronii echipelor din Liga 1 și l-a lăudat pe Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Brazilianul din SuperLiga și-a șocat soția când i-a zis unde se transferă: „Ce să căutăm noi acolo?”
DECLARAȚII
Brazilianul din SuperLiga și-a șocat soția când i-a zis unde se transferă: „Ce să căutăm noi acolo?”

Dragomir: „Becali este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit”

„Jucam poker mult, jucam pe sume mari. Rummy nu jucam. Mai jucam table. La poker, Gheorghe Ștefan, care era la Ceahlăul, e cel mai tare din Europa! La poker nu trișa nimeni, să fim serioși! Te făceai de râs dacă trișai. La table, Nețoiu era cel mai bun! Și Gigi Becali era foarte bun. Nu a pierdut de două ori în viața lui. E unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut. Este de-o inteligență rară. 

Gigi Becali, la 21, dacă știți jocul (n.r blackjack) era cel mai bun. Știa toată cărțile pe care le avea toată lumea. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit. Dacă era cultivat, ajungea mare de tot”, a declarat Dumitru Dragomir la un post de televiziune.

 Era balamuc mare la Ligă. Aţi uitat ce patroni am avut eu? Ăştia sunt «hamsii» acum, eu aveam numai «rechini». Erau Badea, Copos, Paszkany, Sechelariu, Jean Pădureanu, Niculae de la Astra, Niculae de la Braşov, Porumboiu. Erau titani ăştia. Te mâncau” 
Dumitru Dragomir

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ilie Dumitrescu, enervat de formatul Cupei României: „De ce echipele trebuie să accepte chestia asta?”

Nicolae Dică, ultimatum pentru jucători înainte de FCSB - FC Argeș. Ce le-a pus în vestiar: „Sper să înţeleagă că nu e OK”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
Rapid1923
Rapid1923  •  02 Octombrie 2022, 17:55

Rusinea Romaniei dragomir,becali,stefan,netoiu sunt promovati zilnic cu mult sarg in ziarele de sport nu ca puscariasi ci ca oameni de mare valoare si inteligenta pt ca stiu sa invarta zarurile si cartile de poker.Bravos natiune,halal sa ti fie

mihneailie030
mihneailie030  •  02 Octombrie 2022, 11:34

Vă puteți imagina, oameni buni, la ce nivel de incultura, mizerie morală și imbecilitate am ajuns? Un individ, de teapa lui Dragomir, zice de un ***, ca este foarte deștept... Și, onor ziariștii GSP, fac un articol pe tema asta. Știre de maidan, de ultima speță. Sunteți expresia mârlăniei în cel mai înalt grad. Rușine Ioanitoaia, ai îmbătrânit tare urât!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grid
grid  •  01 Octombrie 2022, 19:55

Secetă mare de subiecte. Așa cum reiese din istoric (comentariile de la ultima pagină, începând cu postarea”liga_a_4_a”, 20 mai 2020, ora 22:18), GSP publică o știre de acum doi ani și jumătate. Dacă nu cumva și atunci era reluată, fiindcă Mitică mai povestea de-astea la televizor. Chiar atât de important pentru gazetă este personajul Dragomir cel amator de table, zaruri și cărți de joc?! Bine că este încă în viață.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează