FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dezvăluiri din vestiarul Stelei » Reghecampf l-a băgat în ședință pe Alibec

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 18:48

Florin Lovin a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a avut o discuție cu Denis Alibec atunci când atacantul s-a alăturat formației roș-albastre.

Înainte de asta, Lovin l-a avertizat pe Alibec că nu va mai avea același statut pe care l-a avut la Astra, iar la Steaua va fi nevoit să facă ce i se cere. 

"Eu sunt prieten bun cu Alibec și i-am spus că face unele lucruri greșit. La Astra era numărul unu, la Steaua e unul dintre ei. Pentru că la Astra a dovedit, dar la Steaua rămâne să o facă. Acolo trebuie să facă ce i se cere.

Eu am vorbit cu Denis și mi-a spus că a avut o discuție cu Reghecampf și au stabilit câteva lucruri de la început. Eu i-am spus că va trebui să facă lucruri care nu-l fac să se simtă confortabil. Să vedem dacă a înțeles", a spus Florin Lovin la TV Dolce Sport.

Denis Alibec s-a alăturat echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf cu ocazia primul cantonament efectuat de roș-albaștri în Antalya în această iarnă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Ianuarie 2017, 06:33

Reincalziti o "ciorba" care ne-a mai fost servita acum o luna! In plus nu vad de unde aceasta mare "grija" de ceea ce se intimpla la altii? Cumva doriti neaparat sa semanati "saminta de scandal" la FCSB? In ceea ce priveste Lovin si caracterul sau indoielnic, ar fi bine sa-si aduca aminte de "episodul bricheta" in care a fost un farsor jalnic!

ulen21
ulen21  •  12 Ianuarie 2017, 21:08

Articole inventate! Nu mai aveti subiecte asa ca nascociti!

andrei.33
andrei.33  •  12 Ianuarie 2017, 21:01

"La steaua e unul dintre ei" Zici ca s-a transferat la barcelona si are alaturi un vestiar de vetete nu o adunatura de nechemati vai mama lor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close