FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl preaslăvește, Dică îl strivește: „Dawa are deprinderi greșite de când era copil. Ține de șmecheria fotbalistică”

Joyskim Dawa, în roșu, stânga FOTO: GSP
Joyskim Dawa, în roșu, stânga FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 09:59 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 10:21

Joyskim Dawa (26 de ani) este unul dintre jucătorii preferați de Gigi Becali și unul dintre puținii fotbaliști de la FCSB care a scăpat de criticile patronului. Nicolae Dică l-a contrazis pe Gigi Becali și i-a făcut o analiză fără menajamente jucătorului venit de la FC Botoșani în această vară. 

Nicolae Dică l-a criticat aspru pe fundașul venit în această vară, afirmând că este lipsit de șmecheria fotbalistică. 

Mihai Neșu, ajutor incredibil primit de la FCSB: „De 4-5 ani vin foarte mulți bani de la toată echipa și de la toți angajații clubului”
PROFU' DE SPORT
Mihai Neșu, ajutor incredibil primit de la FCSB: „De 4-5 ani vin foarte mulți bani de la toată echipa și de la toți angajații clubului”

Nicolae Dică, despre Joyskim Dawa: „Are niște deprinderi greșite de când era copil”

„Dawa are niște deprinderi greșite de când era copil, nu e ușor să scape acum de ele. De exemplu, asta cu ținerea adversarului, nu-i dă drumul. Ok, îl ții, dar ține de șmecheria fotbalistică, îl ții și după îi dai drumul”, a spus Nicolae Dică pentru Digi Sport Special.

„Lucrăm chestiile astea cu el și e bine că vrea să se îmbunătățească, rămâne după antrenament cu noi și lucrăm suplimentar. Pe faza defensivă, să nu mai atace mereu, să fie mai precaut, sunt tot felul de lucruri pe care vrem să le îmbunătățim pentru fiecare jucător”, a mai adăugat Nicolae Dică.

2goluri a reușit Dawa pentru FCSB cu Saburtalo (4-2) în Conference League și cu Hermannstadt (2-2) în Liga 1. El a oferit și o pasă decisivă în confruntarea cu sibienii

Gigi Becali, de neclintit: „Dacă eu vreau, Dawa joacă!”

„Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! Dacă eu vreau, el (n.r. - Dawa) joacă! E jucătorul principal al echipei. (...)”, a spus, cu ceva timp în urmă, Gigi Becali, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB:

Unde va juca Omrani la FCSB » Dică: „Sunt 3 variante”

Naționala, banderola și banii l-au prăbușit » Ce s-a întâmplat cu Octavian Popescu în anul 2022

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  23 Septembrie 2022, 13:32
Postat de anticenzuralasport pe 23 Septembrie 2022, 11:24

Dică critica in public un jucător ....? Și GSP are o poziție aprobatoare ??? Pai atunci de ce era rău mă Dică dacă vorbește Becali in public despre jucători că uite tu ii faci concurenta !Și GSP...ați uitat tot discursul vostru împotriva lui Becali ?

Balarie becalizata e vreun articol in care jijelul tau fiind contrazis de cineva sa nu apari tu pro sstalaule ca un aparator vajnic ?

ccristian0
ccristian0  •  23 Septembrie 2022, 12:34

Ce bine ar fi ca fotbalistii nostri sa invete fotbal si sa mai lase de-o parte smecheriile fotbalistice, pentru ca este singurul lucru pe care stim sa-l facem in infruntarile internationale, la nivel de club sau la nationala, doar smechereli si cersetorie! In loc sa ii pune sa joace fotbal, ca de aia sunt platiti de Becali, Varga sau Rotaru, desteptii de genul MM sau marii antrenori ai marilor noastre team-uri ii invata pe elevii lor cum sa smechereasca fotbalul! Acestea sunt personajele care reprezinta in ziua de azi fotbalul romanesc si ne mai miram de ce rezultatele noastre la nivel international sunt de-a dreptul DEZASTRUOASE?! Am ajuns sa ne luptam pentru un 1-0 chinuit cu Feroe sau Malta, cu Liechtenstein sau Luxemburg, iar cu Armenia sau Macedonia ne bucuram si daca scoatem un egal!

polistul68
polistul68  •  23 Septembrie 2022, 11:31

Dar el nu se mai baga la echipa..doar Dica hotaraste....el nu realizeaza ce mesaj transmite jucatorilor....directia e clara...daca il .impresioneazi pe patron (nu pe antrenor) vei fi titular....dar tot el se mira ca echipa nu joaca, ca fiecare face ce vrea , de capul lui, ca toti vor sa "impresioneze"....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează