FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, DUMINICĂ, 21:00, GSP.RO, DIGI, TELEKOM, LOOK

Dică e gata de CFR Cluj - FCSB: "Ne așteaptă o partidă foarte grea" » De care clujeni se teme + ce absenți are echipa roș-albastră

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 14:38

FCSB, locul 1, și CFR Cluj, locul 4, joacă duminică, de la ora 21:00, în derby-ul etapei a 8-a. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj și a dezvăluit că pe lângă Mihai Pintilii, accidentat la națională, nu va putea conta nici pe fundașul stânga Marko Momcilovici.

"Întâlnim campioana României, o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență. Chiar dacă clujenii au ratat calificarea în grupele Europa League formează o echipă foarte bună. Ne așteaptă o partidă foarte grea. Avem două puncte avans față de CFR Cluj și e important este ca mâine seară să facem o partidă bună și să câștigăm cele 3 puncte.

Este un derby! Anul trecut ne-am luptat cu ei pentru câștigarea campionatului.  Mi-aș dori ca «Bizonul» să fie cel care decide derby-ul. Țucudean este un atacant bun, cu evoluții foarte bune în ultima perioadă. CFR Cluj are mulți jucători buni, precum  Omrani și Culio.

Sper să deschidem noi scorul pentru că în cele patru partide pe care le-am avut cu cei de la CFR Cluj în sezonul trecut ei au fost cei care au deschis mereu scorul", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

...despre accidentări: "Pintilii este un jucător foarte important pentru noi, cu mare experiență. Din păcate s-a accidentat și va lipsi o perioadă mai lungă. Cine intră în locul lui trebuie să joace foarte bine. Suntem alături de el și ne dorim să își revină cât mai rapid. Va lipsi și Marko Momcilovici la meciul cu CFR. Încă nu s-a refăcut".

Citește și: Nicolae Dică a reacționat după atacurile lui Alibec: "A avut șansa lui! Să ajungă unde își dorește"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  15 Septembrie 2018, 19:32

"Chiar dacă clujenii au ratat calificarea în grupele Europa League formează o echipă foarte bună".... și noi, ***, cea mai iubită echipă care ne-am calificat în ceampions lig...formăm o echipă bună, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202811598330361
Sumanariu Florin Catalin  •  15 Septembrie 2018, 16:59

Daca in momentul de fata mai exista o echipa in liga 1 careia sa.i fie frica de CFR eu cred ca ar trebui desfiintata direct. :))

7martie2018
7martie2018  •  15 Septembrie 2018, 16:57
Postat de joliyy pe 15 Septembrie 2018, 15:35

Agramati... REPORTERII GSP Titlul articolului trebuie urgent schimbat pentru ca va faceti de ras))))) Nu stiu cum angajati reporteri sau jurnalisti fara macar o scoala elementara..." De ce clujeni se teme" auzi ...ce formulare care zgarie orice ureche....POATE VRETI sa spuneti " De ce clujenii se tem"... E ce ziceti? Nu suna mai bine?? RUSINE ...CA PROMOVATI PE ORICINE ...PROBABIl PE PILE))))...e jalnic ....

E vorba de Dica si de ce clujeni se teme el.. Trezirea!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează