FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după ce Dorin Șerdean a devenit noul acționar majoritar la Dinamo: „Aparent, nu este niciun impact”

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2022 13:30 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 14:53

Dinamo are un nou acționar majoritar. Dorin Șerdean, 52 de ani, a preluat de Pablo Cortacero Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile clubului din „Ștefan cel Mare”. Schimbarea a fost înregistrată marți, 8 martie, la Registrul Comerțului.

Contactat de GSP.ro, administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a explicat ce presupune înlocuirea lui Cortacero cu Șerdean:

Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo și are un mesaj ferm: „Va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena și galeria va cânta, fără nicio imixtiune”
DINAMO
Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo și are un mesaj ferm: „Va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena și galeria va cânta, fără nicio imixtiune”

Dorin Șerdean, noul acționar majoritar al lui Dinamo

„Aparent nu este niciun impact, dacă noul acționar dorește să aibă anumite inițiative vom analiza legalitatea și oportunitatea acestora, și ne vom poziționa funcție de rezultatul acestei analize", a declarat Zăvăleanu pentru Gazeta Sporturior.

Surse apropiate clubului Dinamo au precizat pentru GSP.ro că poziția lui Iuliu Mureșan nu este în pericol: „Este mai complicat de schimbat administratorul special, deoarece acesta e acceptat de Instanță".

GSP.ro a încercat să ia legătura și cu Dorin Șerdean, dar acesta nu a răspuns.

Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo, i-a fost cedată de Ionuț Negoiță lui Pablo Cortarcero, la 13 august 2020.

Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, s-a întâlnit vara trecută cu Pablo Cortacero în Spania pentru a negocia cu ibericul preluarea pachetul de acțiuni de la Lotus. Între cei doi a existat o condiție: dacă spaniolul nu vira 5 milioane de euro până la finalul lunii februarie, acțiunile lui Dinamo i-ar fi revenit lui Șerdean. Cum Cortacero nu a plătit, Dorin Șerdean a devenit noul acționar majoritar de la Dinamo

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

  • Lotus (Dorin Șerdean)- 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo ("Dinamo Badea") - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,013%

VIDEO Flavius Stoican, după despărțirea de Dinamo: „M-am oprit pentru binele jucătorilor”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Un mare dinamovist, despre greșeala comisă de șefii lui Dinamo: „E clar că acolo e problema!”

Avalanșă în direct: „Steliano Filip n-a câștigat nimic nici la pufuleți, cum să spună așa ceva?” + „Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  10 Martie 2022, 10:02
Postat de fcsbesteaua pe 09 Martie 2022, 16:10

Tara unde patronii detin palmaresul echipei,nu echipa...armata are echipa de fotbal etc!

Daca patronl este frizer sau cioban nu are importanta.

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  10 Martie 2022, 09:59

"M-am oprit pentru binele jucatorilor" T-ai oprit din ce,poate din mers ca profesional nu ai facut nimic !!!.Vorbe goale,fara continut,fara acoperire in munca.De fapt vinovat nu esti tu ,ci cei care te-au angajat.

creeperno115
creeperno115  •  09 Martie 2022, 22:50

Sa investeasca multi bani si poate fi seful la toti

Vezi toate comentariile (17)
Comentează