FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Adrian Mihalcea, desființat în direct de Ionuț Chirilă: „Mi se pare blazat! Ești antrenor la Dinamo, cum să spui așa ceva?”

Adi Mihalcea are zilele numărate la Dinamo +22   FOTO
Adi Mihalcea are zilele numărate la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 07:15 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 09:37

Adrian Mihalcea ar putea fi demis de la Dinamo din cauza rezultatelor modeste din play-out. Actualului antrenor al „câinilor” i se caută deja înlocuitor, situația din „Ștefan cel Mare” fiind una extrem de tensionată.

Tehnicianul Ionuț Chirilă (54 de ani) s-a înscris pe lista contestatarilor lui Mihalcea și îi reproșează acestuia o declarație lansată înaintea meciului cu Poli Iași. Duminică seara, în direct la GSP Live, Chirilă a făcut bilanțul mandatului lui Adi Mihalcea la Dinamo:

„Mihalcea e la început, a avut și problema cu pandemia, dar mi se pare blazat. Îi trebuie timp, dar echipa asta trebuie să crească. După victoria de la Clinceni, Dinamo a stagnat ca joc. Mihalcea trebuie să demonstreze că știe să construiască o echipă și că știe să transforme niște jucători din perspective în certitudini. Acest lucru trebuie făcut de oameni care au demonstrat că știu să facă acest lucru. 

(...) N-am înțeles discursul lui. Spunea abătut că Rednic e mai iubit în Ștefan cel Mare decât el. Ce cauți să vorbești de Rednic? Tu trebuie să-i aduci pe jucători într-o stare de excitație nervoasă în care să spargă vestiarul cu picioarele și să iasă ca niște kamikaze de acolo. 

Tu trebuie să imprimi mentalitatea de învingător jucătorilor. Tu ești antrenorul lui Dinamo, ai hățurile lui Dinamo, nu vii cu astfel de declarații! Nu faci niciodată așa ceva!”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP Live.

Rezultatele lui Adi Mihalcea la Dinamo:

  • 1-3 vs. Sepsi (L1)
  • 0-3 vs. FCSB (Cupă)
  • 0-1 vs. Voluntari (L1)
  • 0-1 vs. Viitorul (L1)
  • 3-1 vs. Clinceni (L1)
  • 0-1 vs. FCSB (Cupă)
  • 1-1 vs. Poli Iași (L1)

VIDEO. Declarațiile lui Adrian Mihalcea după egalul cu Poli Iași:

FOTO. Cele mai tari imagini din remiza Dinamo - Poli Iași 1-1:

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Analiză nemiloasă despre situația de la Dinamo: „Oamenii sunt masochișiti! Nu trebuie să te pricepi la fotbal ca să vezi că lucrurile au degenerat”

EXCLUSIV / UPDATE Pe cine vrea Bogdan Bălănescu în locul lui Mihalcea » Propunerea i-a revoltat pe fani, care îi cer DEMISIA!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dvd1
dvd1  •  13 Iulie 2020, 11:17

Ce e alb si rosu si retrogradeaza 100%? Ghici ciuperca ce-i?

tequlix
tequlix  •  13 Iulie 2020, 09:57

Pana și chirila e mai antrenor ca Mihalcea

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Iulie 2020, 09:48

De data asta 100% de acord cu Chirila

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close