FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin, analizat de DDB! Ce au remarcat suporterii-acționari ai lui Dinamo

Uhrin e lăudat de fanii lui Dinamo //  FOTO: Cristi Preda
Uhrin e lăudat de fanii lui Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2021 13:16 / Actualizat marti, 04 mai 2021 14:07

Dinamoviștii fac o reverență publică în fața antrenorului Dusan Uhrin fiindcă le-a oferit declicul necesar „câinilor”, care acum speră să se salveze de la retrogradare fără a mai trece prin chinul „barajului.

Un egal, două eșecuri, urmate de două victorii, cu Voluntari și cu Viitorul, care au dat oxigen echipei și suflării dinamoviste. Dusan Uhrin (53 de ani) a introdus un modul nou, 3-5-2, care a produs aceste succese, a revitalizat o formație în moarte clinică - 13 etape fără victorie, doar trei remize, până la victoria cu ilfovenii.

„A venit la Dinamo pentru suporteri, într-un moment dramatic pentru clubul lor, riscând să își păteze CV-ul și să își distrugă astfel cariera. A preluat echipa din mers, a liniștit vestiarul, a găsit sistemul corect, a adus ordine pe teren și a reinventat jucători, amintindu-ne tuturor că Dinamo nu are echipă de retrogradare. Omul ăsta i-a ajutat pe băieți să pună capăt coșmarului! 

Sub comanda lui, Dinamo urcă treaptă cu treaptă în Liga 1 și se bate pentru Cupă, acum cu șanse reale. Suntem norocoși să avem lângă noi un profesionist ca Dusan Uhrin", au scris cei de la DDB, liderii programului socios fiind cei ce l-au readus pe ceh în Ștefan cel Mare.

„Uhrin l-a reinventat pe Morsay"

Pe lângă părerile individuale ale fanilor, și cei de la DDB Italia au ținut să-l laude public pe antrenorul echipei.

„Avem antrenor. Și acest lucru se vede. Unde ar fi fost oare Dinamo dacă Dusan Uhrin ar fi fost lăsat să lucreze încă din vara trecută? Unde am fi fost dacă nu ar fi fost înlocuit cu Mihalcea? Unde am fi fost dacă nu ar fi venit Contra cu săpașii aduși de el? Unde am fi fost dacă imediat după plecarea lui Contra ar fi fost adus acest profesionist? A reușit să-l facă pe Morsay, pe care îl critica toată lumea, să joace cu curaj și să conteze în atacul lui Dinamo. A reușit să readucă disciplina în vestiar. A reușit să readucă speranța salvării pentru Dinamo. Respect, Mister Uhrin, ai toată susținerea noastră!", au mai scris fanii.

46 la sutăa fost coeficientul victoriilor lui Uhrin în primul său mandat la Dinamo, în 26 de meciuri

VIDEO Sorin Colceag, despre șansele ca Dinamo să se salveze de la retrogradare: „Principalul factor este partea mentală!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo vrea să continue cu „Robin Hood” » Primul jucător din „haită” căruia i se oferă prelungirea contractului

EXCLUSIV Veste proastă din „Ștefan cel Mare”: sezon încheiat pentru un titular al lui Dinamo! Ce probleme are

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
popescu222
popescu222  •  04 Mai 2021, 15:50

Ca cehul e bun e indiscutabil, dar pe mine exemplul cu Morsay nu ma convinge. Bun, i-a intrat sutul acela la coltul scurt cu Viitorul, dar mi se pare o intamplare. In rest mi se pare tot precipitat, bezmetic, inutil. Sper sa ma insel si sa aiba DDB dreptate. Vedem in meciurile urmatoare.

elgabri
elgabri  •  04 Mai 2021, 14:44

Nu vreau sa i iau din merite cehului dar Gigi Multescu a jucat cu 3 fundasi centrali inaintea lui !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează