FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo are un nou antrenor! Anunțul momentului în „Ștefan cel Mare”: „La 16:00 e la Saftica”

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2021 09:21 / Actualizat marti, 16 martie 2021 16:23

Așa cum era de așteptat, Gigi Mulțescu (69 de ani) a fost instalat azi „principal” la Dinamo. Ionel Gane a demisionat aseară, după 1-2 cu FC Argeș. 

UPDATE 16:20 » Gigi Mulțescu a ajuns la Săftica

Antrenorul a ajuns la baza de la Săftica pentru a conduce primul antrenament și a oferit primele declarații (Detalii AICI)

UPDATE 13:50 » Prima reacție a lui Gigi Mulțescu, noul antrenor al lui Dinamo

„Gata! La muncă!”, a fost mesajul scurt al „SMURD-ului”, pentru GSP.ro. 

UPDATE 13:40 » Gigi Mulțescu va conduce antrenamentul de azi al lui Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că antrenorul Gigi Mulțescu va conduce antrenamentul de azi al „câinilor”.

„La ora 16:00 la Săftica, Gigi Mulțescu va relua antrenamentele de acolo de unde le lăsase în septembrie anul trecut”, a fost mesajul PCH. Mulțescu a fost singurul antrenor luat în calcul de Dinamo, așa cum a anunțat GSP.ro.

Gigi Mulțescu revine la Dinamo

Așa cum GSP.ro a anunțat după meci, câțiva reprezentați ai programului DDB au luat legătura cu Gigi Mulțescu pentru a-i cere să revină la clubul din Ștefan cel Mare, el fiind singurul antrenor luat în calcul în acest moment.

Astfel, azi vor urma discuțiile oficiale între conducerea lui Dinamo, membrii din board-ul DDB și antrenorul de 69 de ani. Dinamoviștii vor să ajungă rapid la un acord cu „SMURD-ul” și să-l numească oficial în această după amiază.

Dinamo îl vrea pe Gigi Mulțescu

Sursele Gazetei Sporturilor spun că vestiarul lui Dinamo îl așteaptă pe Mulțescu, acesta lăsându-le jucătorilor o impresie bună în precedentul mandat.

Dacă va accepta oferta, Mulțescu va ajunge la al cincilea mandat pe banca lui Dinamo. El i-a mai pregătit pe „câini” în finalul sezonului trecut și la începutul acestui mandat, înainte să fie numit Cosmin Contra.

Pe lângă mandatul din 2020, antrenorul a mai pregătit-o pe Dinamo între 1990 și 1991, în 2008 și în 2013. 

În acest moment, în sondajul de pe GSP.ro, Mulțescu conduce detașat în preferințele fanilor privind noul antrenor. 58% dintre suporteri (1.438) l-au ales pe ”SMURD” la întrebarea lansată de Gazetă, în detrimentul lui Florin Bratu (17%) și Cristiano Bergodi (15%).

VIDEO EXCLUSIV Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Gane spune ADIO: „A fost ultimul meu meci, mă opresc aici! Sunt multe de zis”

Ionel Gane, surclasat de Prepeliță la ultimul meci pe banca lui Dinamo » Note după victoria lui FC Argeș: Malele, cel mai bun de pe teren!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (137)
creeperno999
creeperno999  •  16 Martie 2021, 22:58

O sa crapi tu de ciuda

mir21
mir21  •  16 Martie 2021, 20:08

Asta creapa pe bana de data asta

viata_de_caine
viata_de_caine  •  16 Martie 2021, 20:05

Insfarsit avem si noi un antrenor de calibru, nea Gigi Multescu este omul care salveaza echipa de la retrogradare, iar noi din DDB salvam echipa de la faliment

Vezi toate comentariile (137)
Comentează