FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, negocieri cu unul dintre preferații lui Gigi Becali » Antrenorul dorit de Mureșan e gata să semneze cu altă echipă!

Articol de , - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 11:01 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 12:27

Dinamo își caută antrenor după ce marți s-a despărțit de Dario Bonetti. Iuliu Mureșan îl vrea pe Ilie Poenaru, însă fostul tehnician de la Clinceni e aproape de o mutare la Gaz Metan.

UPDATE 12:30 » Ilie Poenaru: „Vreau să ajung la Dinamo, dar am principii”

Ilie Poenaru a dat noi detalii despre discuțiile cu Gaz Metan și Dinamo, exlicând de ce medieșenii sunt prima opțiune.

„Acum sunt la Clinceni ca să discut despre reziliere. Vom rămâne prieteni. Asta e. Face parte din viața noastră. Noi, antrenorii, suntem mereu cu geanta la ușă. Așa a fost să fie. Am încercat, nu s-a putut.  

Există interes de la Gaz Metan, dar, deocamdată, nu e nimic bătut în cuie. Au fost discuții de principiu. 

Ieri am discutat cu domnul Iuliu Murșan, căruia îi mulțumesc că a vrut să-mi ofere posibilitatea să antrenez la Dinamo. Am coloană vertebrală, mi-a dat cuvântul. Întâi primează discuțiile cu Gaz Metan și, în funcție de ce sa întâmpla la negocieri, voi vedea dacă mai discut cu Dinamo.

Îmi doresc să ajung la Dinamo, am lucrat cu 60-70% dintre jucători. Dar am principii și nu vreau să mă plimb dintr-o parte în alta. Dinamo, cu tot ce aliniază în teren, în doi sau trei ani, se va bate la campionat. Dacă va putea ține de jucători”, a spus Poenaru la ProX.

Ilie Poenaru, dorit de Dinamo. Antrenorul preferă Gaz Metan

După ce Sorin Colceag a fost numit interimar,  Iuliu Mureșan administratorul special al „câinilor”, continuă să lucreze pentru a numi un tehnician în cel mai scurt timp, pe lista lui Dinamo fiind nume ca Mircea Rednic, Dusan Uhrin, Vasile Miruță sau Cristiano Bergodi.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că Ilie Poenaru (44 de ani) a intrat pe lista „câinilor” și că s-au purtat negocieri intense cu acesta.

Antrenorul, dorit în trecut și FCSB, își va rezilia contractul cu Academica Clinceni, ultima din Liga 1, unde ar urma să vină Ionuț Chirilă, iar, pentru moment, pare departe de formația roș-albă. 

Dorit și de Gaz Metan, club de la care a plecat Mihai Teja, Poenaru pare tentat să aleagă formația din Mediaș, aflându-se în acest moment la discuții cu clubul de pe locul 15 din Liga 1.

Inițial, Iuliu Mureșan era sigur că Poenaru va semna cu Dinamo chiar în aceste zile, dar se pare că Poenaru pare mai tentat de Gaz Metan. Întrebat de GSP.ro dacă Dinamo s-a înțeles cu antrenorul de 44 de ani, Mureșan a declarat azi: „Nu. E la Mediaș!”

Dinamo, negocieri cu unul dintre preferații lui Gigi Becali » Antrenorul dorit de Mureșan e gata să semneze cu altă echipă!
Ilie Poenaru

Ilie Poenaru: „Cei de la Gaz Metan au fost primii”

Ilie Poenaru a dezvăluit care este situația sa și de ce preferă să lucreze la Gaz Metan.

„M-a sunat Iuliu Mureșan pentru a vorbi despre Dinamo. I-am explicat că cei de la Gaz Metan au fost primii care m-au contactat. Dacă nu se rezolvă cu ei, i-am promis că reluăm discuția”, a spus Ilie Poenaru la Radio Sport Total FM.

Poenaru este la Academica Clinceni din ianuarie 2018, ducând clubul în play-off în sezonul trecut. Acum, echipa trece printr-o perioadă neagră, având două egaluri și șase înfrângeri și fiind pe ultimul loc în Liga 1. Acesta a mai fost antrenor secund la FC Voluntari și a antrenat echipa sub 19 a celor de la Dinamo, din iulie 2017 până în decembrie.

VIDEO Noi detalii despre implementarea VAR în România: a început pregătirea practică

Citește și: 

Variantă-șoc la GSP Live » După Adeyemi, România poate pierde încă un mare talent: „I s-a propus naturalizarea! Poate juca pentru Italia”

CSA Steaua, război cu Emil Grădinescu! Sesizare la CNA după FCSB – Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
creeperno115
creeperno115  •  15 Septembrie 2021, 22:59

Foarte bine! Daca venea la noi, deveneam praf si pulbere

gazistu
gazistu  •  15 Septembrie 2021, 19:03

Poenaru va veni la Gazu, cel mai probabil se vor intelege si la bani!

1745flo
1745flo  •  15 Septembrie 2021, 13:45
Postat de dora pe 15 Septembrie 2021, 13:20

Păcat că Ionuț Chirilă este în discuții cu Clinceniul !

De când îl stim, Chirilă e doar in discuții...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează