FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ar putea da o lovitură neașteptată! 3 juniori crescuți de „câini” sunt în probe la West Ham

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 21:55

DINAMO // Presa din Anglia a scris duminică despre interesul pe care West Ham, grupare din Premier League, îl manifestă pentru goalkeeper-ul dinamovist Ștefan Fara (18 ani). Din informațiile GSP, alți doi jucători mai sunt în vizorul „ciocănarilor”, Dan Tălmaciu și Valentin Borcea. Cei trei au plecat deja în Anglia pentru a da probe. 

Primul intrat în vizorul lui West Ham a fost portarul Ștefan Fara. Manuel Pellegrini, tehnicianul „ciocănarilor”, e în căutarea unor goalkeeperi de perspectivă, iar tânărul dinamovist Fara se încadrează în cerințele întocmite de acesta.

Titular la echipa U19 a „câinilor”, Ștefan Fara nu a debutat la prima echipă a lui Dinamo, însă a fost cooptat în cantonamentele desfășurate de prima echipă a roș-albilor în ultimele sezoane. Fara a cucerit și Cupa României U19 în urmă cu un, după o finală cu FCSB U19, câștigată la penalty-uri. 

50.000 de euroe cota de piață a lui Ștefan Fara, conform Transfermarkt

Alți doi puști sunt urmăritți de West Ham

Conform informațiilor GSP.ro, pe lista lui West Ham mai sunt și  Valentin Borcea (mijlocaș, 19 ani) și Dan Tălmaciu (fundaș, 19 ani), ambii provenind tot de la echipa U19 a „câinilor.”

„Oferta nu e oficială, e o discuție”

Interesul englezilor pentru Ștefan Fara a fost confirmat de Florin Prunea, managerul general al „câinilor”: 

„A fost o discuție, să vedem. Deocamdată e greu, este un portar tânăr, joacă la juniori. Este greu să apere în locul lui Piscitelli și Straton. E destul de greu. Să vedem! Oferta nu este oficială, este o discuție”, a spus Prunea, potrivit TV Digi Sport. 

Vezi și: 

Roberto Strechie a făcut show în vestiarul „câinilor” după meci » Dans în aplauzele colegilor: „Spre play-off” :D 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1687734661497319
Robi Vetorecz  •  02 Decembrie 2019, 19:59

Asta e lovitura? In loc sa-i tinem sa facem o echipa competitiva ii dam pe bani de seminte noi luand jucatori la mana a treia liberi de contract ,ce sa zic mi se face sila cu un asemenea management de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Decembrie 2019, 10:46

Cu 100000 de euroi ii poate lua pe toti care au pus ochii.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  01 Decembrie 2019, 22:45

O lovitura neasteptata ! ... fara comentarii..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close