FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Vin banii la Dinamo! „Câinii” au bătut palma cu un sponsor important: „Suntem convinși că vom reclădi performanța”

Dinamo se zbate să existe în cea mai neagră perioadă din istorie. FOTO: Gazeta Sporturilor
Dinamo se zbate să existe în cea mai neagră perioadă din istorie. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 14:06 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 14:21

Dinamo a anunțat în urmă cu scurt timp reînnoirea parteneriatului cu firma lui Nicolae Badea. Înțelegerea, care expira în această vară, a fost prelungită cu încă un an.

Într-o perioadă în care Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istorie, „câinii” mai primesc și vești bune. Firma lui Nicolae Badea, omul care veghează clubul din umbră, va continua să sponsorizeze echipa și din sezonul viitor.

Dinamo anunță că a bătut palma cu firma lui Nicolae Badea

„Suntem bucuroși să anunțăm prelungirea contractului cu unul dintre cei mai importanți parteneri ai clubului nostru. Dincolo de notorietate în România, ComputerLand reprezintă garanția succesului în această lume a tehnologiei și suntem convinși că vom reuși, susținuți de partenerul nostru, să reclădim performanța sportivă. 

Parteneriatul dintre Dinamo și ComputerLand a fost semnat până la 31 mai 2022, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți. Suporterii dinamoviști merită un club puternic”, a declarat Constantin Eftimescu, directorul general al „câinilor”, potrivit paginii oficiale de Facebook. 

EDITORIAL » Gazeta, întâlnire rară cu Nicolae Badea: „Sunt mecena și principalul creditor de la Dinamo” » Cum arată planul nevăzut de salvare a clubului și sumele ascunse în dosarele roșii
DINAMO
EDITORIAL » Gazeta, întâlnire rară cu Nicolae Badea: „Sunt mecena și principalul creditor de la Dinamo” » Cum arată planul nevăzut de salvare a clubului și sumele ascunse în dosarele roșii

Revine Nicolae Badea la Dinamo? 

Nicolae Badea nu s-a întors ca șef în Ștefan cel Mare, dar ajută gruparea, după 8 ani de la despărțirea oficială de formația cu care a câștigat 12 trofee pe plan intern. Omul de afaceri născut în același an cu clubul Dinamo s-a implicat în supraviețuirea „câinilor", cu toate că a declarat în nenumărate rânduri că nu are planuri de a prelua conducerea. 

După ce managementul spaniol a părăsit Bucureștiul, Nicu Badea a fost de acord cu angajarea unui contract de sponsorizare, care se derulează din luna decembrie până la vară. Acum, înțelegerea a fost prelungită până în vara anului viitor. 

În baza parteneriatului de imagine dintre cele două părți, pe durata acestui sezon s-a putut observa logo-ul uneia dintre firmele lui Nicolae Badea, „Computerland", pe panourile publicitare de pe marginea terenului și de la conferințele de presă oficială.

Vin banii la Dinamo! „Câinii” au bătut palma cu un sponsor important: „Suntem convinși că vom reclădi performanța”

VIDEO Adrian Ropotan despre situația de la Dinamo: „Fanii au scos echipa la suprafață, dar e greu să o mențină pe linia de plutire”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

UPDATE Dinamo și-a adus atacant! A făcut vizita medicală + pe ce perioadă va semna

PCH, încă un mesaj dur pentru Marcel Bîrsan: „Să nu le faci plângere și experților care te-au trimis la cules sparanghel”

Cornel Dinu explică ce a schimbat Mulțescu la Dinamo: „La alte echipe nu am văzut asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  08 Aprilie 2021, 09:35

O caciula de banet. Cu aceasta importanta suma se vor rezolva muuuuulte probleme financiare. Mda! Se pare ca am inebunit!

118678163542371
Dan Dumitrescu  •  08 Aprilie 2021, 09:29

Una dintre cele mai prolifice perioade din istoria lui Dinamo este legată de numele lui Badea. Delatorii pigmei care cârcotesc pe la colțuri sunt tocmai cei care abia așteaptă să vadă Dinamo în "B". Va trebui să-și mai amâne sărbătoarea asta.

creeperno290
creeperno290  •  07 Aprilie 2021, 23:22

Daca articolele cu gagici se merita, sigur se merita si acesta

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close