FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // „Banii, banii" » Scandări în vestiarul dinamovist după victoria din amicalul cu Chiajna. Ce-i deranjează pe fotbaliști

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 22:02

Dinamoviștii i-au anunțat pe jucători de mai multe zile că vineri, adică astăzi, vor plăti salariile restante, mai ales că Ionuț Negoiță era dator la fotbaliști cu remunerațiile pe ultimele două luni. 

Totuși, imediat dupa finalul meciului amical de la Chiajna (scor 2-1), s-au auzit scandări "Banii, banii" din vestiarul formației! Aceasta fiindcă fotbaliștii au verificat dacă le-au intrat banii în conturi, ceea ce nu s-a întâmplat.

Luni, marți, săptămâna viitoare

Oficialii roș-albilor le-au explicat elevilor lui Uhrin că banii vor intra în conturi cât mai curând posibil, întrucât s-ar fi făcut dispozițiile de plată. Jucătorii sunt afectați de neplata la timp a salariilor și au încercat să aibă un dialog cu șefii pentru a rezolva urgent situația, care face rău echipei. În cantonamentul de la Săftica li s-a transmis faptul că la începutul săptămânii viitoare se va lămuri și această problemă. Mai ales că urmează patru meciuri de foc pentru roș-albi, cu Gaz Metan, Viitorul, Craiova și CFR Cluj, iar fotbaliștii cer să se respecte promisiunile făcute.

vezi și:

CONCORDIA - DINAMO 1-2 // FOTO „Câinii” au învins noua echipă a lui Erik Lincar! Goluri Brito și Perovic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
cornelconasu
cornelconasu  •  14 Octombrie 2019, 11:29
Postat de dvd1 pe 12 Octombrie 2019, 02:19

urmatoarele 4 meciuri pt Dinamo = 4 infringeri. Daca Dinamo scapa de retrogradare anul asta va fi o foarte mare minune. Dinamo va termina pe locul de baraj si cu absolut orice echipa din B va juca va pierde. Cam asta e realitatea. Nu vor sa inteleaga ca cel mai onorabil e retragerea de pe acum a echipei din campionat. Asta a mai ramas de facut pt Dinamo

Puneai și ultimul joc tot la înfrângeri dar mai cu noroc mai cu arbitrul , iar ați scăpat !

dd.x
dd.x  •  13 Octombrie 2019, 17:52

https://doarromania.ro/primul-junior-castigat-in-mandatul-lui-dusan-uhrin-la-dinamo-vrea-tricou-cu-numele-sau/?fbclid=IwAR3QBW3DORnnuZGD-nr0964eL8X-TSDQAbsb_qQEuIUi6nBubw_aYxBV-Iw

dd.x
dd.x  •  13 Octombrie 2019, 17:18

mazeta micinoasa= rusinea Romaniei ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează