FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-1

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // GSP LIVE Valeriu Iftime, declarație GRAVĂ: „Cine-l ia pe arbitru să-l dea cu capul de zid?” + „N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 23:15

Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Botoșani (D. Sorescu '58 / Moussa '65), în etapa cu numărul 9 din Liga 1, iar finanțatorul echipei din Moldova, Valeriu Iftime, a făcut unele afirmații grave la GSP Live, imediat după meci.

„S-au văzut 3 lovituri de la 11 metri, au fost 4 faze controversate numai la poarta adversă! Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Mihai Roman a avut două faze în careu la care se putea da penalty. Ce să-i fac arbitrului Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul!

Jucătorii mei spun acum «Ne fură!». M-am uitat cu niște oameni din Italia la meci, iar ei nu înțelegeau cum se fură la noi. N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă.

Despre Rădulescu pot să spun doar ca e vorba despre incompetență, nu altceva. Cred că în România fotbalul e curat. Ce dacă-i prietenul lui Deaconu (nr. fostul arbitru Alexandru Deaconu, vicepreședinte CCA)? Cine-i ăsta? E vai de mama lui!

În România, dacă ești inteligent, trăiești prost. Aici trebuie să fii nesimțit și indolent”, a spus Iftime la GSP Live.

Nota 2a primit-o arbitrul George Rădulescu în GSP pentru evoluția din Dinamo-Botoșani

Dinamo a beneficiat de 4 erori de arbitraj, fiind iertați de eliminare în minutul 1, dar și de trei penalty-uri clare ce trebuiau primite de oaspeți. 

VEZI ȘI:

DINAMO - FC BOTOȘANI // 14 statistici interesante » Tradiția e de partea lor, dar Croitoru vrea să-i „îmblânzească”! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
reddogsv
reddogsv  •  17 Septembrie 2019, 13:41

Numai la BT si la Vaslui barbatii isi bat nevestele....cel mult la Caracal. Nu ti-e rusine sa vorbesti? Joci si tu 4 meciuri adevarate(sezon regulat si/sau play out) si ridici glasul? Numai la Bt exista ,,experti'' din astia care vin la stadion doar sa se bucure nevoie mare cand Dinamo era furata ca-n codru. Si ce sa vezi? Toti *** era la *** dupa ce primeati penaltyuri si eliminari pe banda rulanta. Numai aia care ,,se pishaw in chiuveta, care strigau si dadeau ,,,*** cu ***''!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  15 Septembrie 2019, 19:43
Postat de Constantin Valentin pe 15 Septembrie 2019, 12:10

Afirmatiile lui Iftimie sunt absolut corecte ! plus aceasta fraza: "În România, dacă ești inteligent, trăiești prost. Aici trebuie să fii nesimțit și indolent”, a spus Iftime la GSP Live.

Sa inteleg ca Iftimie,fiind milionar, traieste bine,deci e indolent si nesimtit? Chiar ele a spus-o!Baiat sincer!

boierasul
boierasul  •  15 Septembrie 2019, 19:21
Postat de robotzel pe 15 Septembrie 2019, 16:28

Nu le explica la dinamovisti. Nu au habar de regulament. Ei doar fura.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează