FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Când va intra pe teren Ante Puljic, ultimul sosit în „haită” » Uhrin a decis!

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 12:21

Ante Puljic (31 de ani, fundaș central), recent transferat de Dinamo, este probabil să îmbrace din nou tricoul „roș-albilor”, chiar în „derby”-ul cu FCSB de peste 3 săptămâni.

  • Dinamo - Botoșani, meciul din etapa a 9-a a Ligii I, se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.
  • FCSB - Dinamo, primul „derby” al noului sezon de Liga 1, se va juca în runda cu numărul 12, în weekendul 4-6 octombrie.

Ultimul sosit în „haită", Ante Puljic a demarat antrenamentele sub comanda lui Uhrin, doar că fanii mai au de așteptat până să-l vadă din nou pe gazon. 
 


Fundașul de 31 de ani este în urmă cu pregătirea fizică, și, deși nu are probleme cu greutatea, „roș-albii” nu vor să-l forțeze. Croatul ar putea rata următoarele meciuri oficiale ale echipei și să apară titular chiar cu FCSB, la începutul lui octombrie. 

Puljic l-a refuzat în două rânduri pe Gigi Becali, care l-a dorit insistent la FCSB.  

28 de meciuriîn tricoul lui Dinamo a adunat Puljic, echipă pentru care a marcat de două ori

VEZI ȘI:

CRAIOVA - FCSB // EXCLUSIV / FCSB începe misiunea: „Căutăm suporteri" » Primele 3 măsuri pregătite de roș-albaștri. S-au inspirat din Gazetă! :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
danirovl
danirovl  •  11 Septembrie 2019, 17:09

Luati l pe salomao inapoi daca il dau aia afara

Vezi toate comentariile (1)
Comentează