FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA 4-1

DINAMO - CHINDIA 4-1 // Dusan Uhrin face notă discordantă în Liga 1: „Vreau să am jucătorii U21 tot meciul pe teren”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 22:31

Dinamo a câștigat meciul cu Chindia Târgoviște, scor 4-1, și e la două puncte de play-off. Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) a fost extrem de mulțumit de prestația elevilor săi.

„A fost un meci bun pentru noi. În prima repriză am jucat bine, dar nu am fructificat ocaziile. Am făcut și câteva greșeli. Repriza secundă a fost foarte bună. Nu mi-a fost frică după golul lor egalizator, dar nu eram într-o situație prea bună. Am vorbit în vestiar că trebuie să jucăm mult mai rapid. Am marcat goluri frumoase, acum sunt fericit.

Ricardo Grigore e unul dintre jucători sub 21 de ani, iar eu mă bazez pe ei. Aș fi vrut să joc cu amândoi pe teren tot meciul, dar Moldoveanu a avut niște probleme. Moura mi-a plăcut astăzi, a intrat bine, a fost agresiv. Așa ne doream să jucăm”, a declarat Dusan Uhrin la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

DINAMO - CHINDIA 4-1 // VIDEO + FOTO „Câinii” obțin victoria sezonului și se apropie la două puncte de play-off! Cum arată ACUM clasamentul în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Decembrie 2019, 11:27

Bine,Dușane!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Decembrie 2019, 07:56
Postat de popescu222 pe 04 Decembrie 2019, 23:49

Perfect punctat - Ciobi si Moldoveanu sunt zero. Ma intreb ce e in capul cehului de-i joaca mereu. Poate i se impune de la conducere, in speranta ca-i vor vinde?

Hai sa nu dam in Uhrin. Omul asta ne-a luat de pe ultimul loc si ne-a adus la 2 puncte de playoff. E cu siguranta in top 3 antrenori dinamovisti in ultimii 25 de ani. Echipa se vede ca are un plan tactic, scheme exersate, trasee. Iar Uhrin a mers pe ideea continuitatii, probabil nu a vrut sa bulverseze echipa cu schimbari mari de la un meci la altul.

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  05 Decembrie 2019, 05:10

Iesi cu banii, Negoita, ca daca pleaca Nistor sau capoteaza echipa din cauza neplatii salariilor, suporterii iti vor da foc de-a binelea! Nu mai ai scapare!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează