FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 4-2

DINAMO - CLINCENI 4-2 // Scandal după meci! Ilie Poenaru a explodat la interviuri: „Am pierdut cu largul concurs al arbitrilor!”

Ilie Poenaru // foto: Cristi Preda
Ilie Poenaru // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 23:14

Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a făcut scandal după meciul pierdut cu Dinamo, 2-4 (Vojtus '66, Bejan '73 ag. / D. Popa '52, '82, '90+3 Montini '56), reclamând maniera de arbitraj a „centralului” Adrian Cojocaru.

„Nu e un meci pierdut doar de noi. E un meci pierdut cu largul concurs al arbitrilor. Niciodată nu m-am legat de arbitraj, dar ei au concurat la acest insucces al nostru. Au fost multe fragmentări, am primit golul trei dintr-un fault inexistent. Am avut un penalty la Gabi Matei, trebuia să fie dictat henț.

Am ratat mult, am oferit unele șanse adversarilor, dar e prima oară când mă leg de arbitraj. Poate greșesc vorbind la cald. Dacă greșesc, îmi cer scuze. Se vede că suntem o echipă mică, suntem dezavantajați”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport. 

Clinceni trebuia să rămână în „10”!

În ciuda nemulțumirilor lui Ilie Poenaru, ilfovenii ar fi trebuit să rămână în inferioritate. În minutul 36, deși avea deja un cartonaș galben, Paul Pârvulescu și-a permis o intrare „la rupere”, victima Gabriel de Moura având nevoie de îngrijiri medicale timp de  două minute.

„Centralul” Cojocaru l-a iertat însă de al doilea avertisment, iar Poenaru l-a înlocuit la pauză.

Citește AICI cronica meciului Dinamo - Clinceni 4-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  06 August 2019, 02:10

In loc sa se pregateasca pentru licenta PRO pe care n-a fost in stare sa o ia,el discuta arbitrajul,poate se pregateste sa devina arbitru!

chris_bu67
chris_bu67  •  03 August 2019, 14:35
Postat de dvd1 pe 03 August 2019, 11:13

retrogradarea e acolo sus. Daca jucind cu niste amatori desculti iei 2 goluri si tremuri in ghete atunci e clar ca retrogradarea e aproape. La cum s-a jucat daca aveau aia o farima de noroc e clar ca Dinamo pierdea. Asta nu e Dinamo. Retrogradarea e aproape

placa ta e veche,nici măcar pasărea colorată,numită papagal,nu repetă de atâtea ori o idee......ești deja în delirum

dvd1
dvd1  •  03 August 2019, 11:13
Postat de bigbolo pe 03 August 2019, 00:08

Lasa prostiile astea. Cum ramane cu retrogradarea?

retrogradarea e acolo sus. Daca jucind cu niste amatori desculti iei 2 goluri si tremuri in ghete atunci e clar ca retrogradarea e aproape. La cum s-a jucat daca aveau aia o farima de noroc e clar ca Dinamo pierdea. Asta nu e Dinamo. Retrogradarea e aproape

Vezi toate comentariile (25)
Comentează