FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA // Apărarea e-n cap! Corneliu Papură are o dilemă uriașă

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 12:05

Corneliu Papură trebuie să se decidă cu cine să joace în fața lui Montini, care i-a năucit pe olteni în ultimul duel direct, pe zăpadă, când Mattia a înscris un hattrick.

Duel italian, din nou, care poate fi decisiv pentru soarta derby-ului de pe Național Arena. Mattia Montini se va confrunta cu Mirko Pigliacelli, un vechi duel din Il Calcio, până acum dinamovistul ieșind învingător, și-n finala campionatului Primavera, și-n iarnă, când i-a înscris un hattrick conaționalului său în Ștefan cel Mare. Dar Corneliu Papură nu știe pe cine va pune între Pigliacelli și adversarii săi. Are probleme uriașe în zona defensivă, cu stoperii.

Hreniuc în focul debutului

Cum rezolvarea transferului bulgarului Kristian Dimitrov, de la Botev Plovdiv, întârzie să se perfecteze, tehnicianul oltenilor este într-o mare dilemă. Kelici a ieșit accidentat pe final de meci cu Sabail, iar Gardoș, care l-a înlocuit, a părăsit gazonul cu probleme medicale, practic într-un picior. Acka n-a fost apt pentru partida de joi din cauza unei entorse în etapa inaugurală, cu Clinceniul, și, probabil, nu va fi refăcut la timp. Tiago Ferreira e suspendat. Singurul fundaș central valid este Hreniuc, 22 de ani, care încă nu a debutat în Liga 1! 

Reacția antrenorului

"Mda, și eu mă întreb cu cine vom juca acolo, încă nu am toate datele problemei să văd pe cine ne putem baza. Acka are entorsă, Gardoș are probleme la genunchi. Am încredere că jucătorii care vor intra se vor ridica la pretențiile unei astfel de confruntări. Suntem în negocieri cu doi jucători, dar nu cred că se va face ceva până la meci", a comentat Papură.

"Este un meci special pentru cei care au crescut în spiritul Universităţii Craiova, sper să le transmit jucătorilor acest spirit. Îmi doresc de la jucători să nu cedeze, să dea totul pe teren" 
Corneliu Papură, antrenor U Craiova

24de meciuri a strâns Hreniuc sezonul trecut pentru FC Argeș, în divizia secundă

De ce iau multe goluri juveții

Oltenii au strâns trei victorii în acest sezon, dar au încasat câte două goluri pe meci. De la Clinceni, nou-promovată, și de la azerii de la Sabail, în premieră în cupele europene. Papură a explicat situația: "Nu e vorba de o cădere fizică, e vorba de neatenții ce ne-au costat. Trebuie să le remediem, fiindcă este frustrant, începi să devii iritat, iar jocul te poate duce spre haos. Şi noi ne gândeam la 2-0 că jocul decurge în favoarea noastră, adversarul se apăra, noi voiam să protejăm anumiţi jucători pentru meciul cu Dinamo şi în 3 minute s-a întors totul. Iar la 2-2 am intrat în panică".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fairplayromania
fairplayromania  •  20 Iulie 2019, 16:05
Postat de observator_federal pe 20 Iulie 2019, 13:09

E ciudat cum massmedia gigistă nu a privit cu aceeași "îngrijorare" și scorurile de 3-2, 3-2, de la ultimele meciuri acasă ale fcsb contra Universității Craiova, când apărarea "dirijată" cu dezinvoltură (și neobstrucționată în vreun fel de arbitri) de Pintilii a încasat goluri, inclusiv de la Pugliacelli...

Nu e ciudat, aşa au ordin ca sa distruga orice echipă ....doar fcfcsb si viitura sunt galactice.....pac-pac popa cîntă si ciobanul plînge. Avem noroc că nimeni nu mai citeşte articolele astea de 2 bani....

observator_federal
observator_federal  •  20 Iulie 2019, 13:09

E ciudat cum massmedia gigistă nu a privit cu aceeași "îngrijorare" și scorurile de 3-2, 3-2, de la ultimele meciuri acasă ale fcsb contra Universității Craiova, când apărarea "dirijată" cu dezinvoltură (și neobstrucționată în vreun fel de arbitri) de Pintilii a încasat goluri, inclusiv de la Pugliacelli...

daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  20 Iulie 2019, 13:08

Noi si cu fcsb cumparam doar mijlocasi ! wtf !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează