FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA // Carlos Fortes se reîntâlnește cu „câinii”, de la care a început ascensiunea lui în fotbalul românesc: „Dacă suntem concentrați și agresivi, vom câștiga!” 

Oltenii speră că Fortes o să înceapă să înscrie cât mai multe goluri, acum liniștindu-se și după ce i-a născut soția
Oltenii speră că Fortes o să înceapă să înscrie cât mai multe goluri, acum liniștindu-se și după ce i-a născut soția

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 08:56

Carlos Fortes a început să dea semne de atacant. Portughezul a înscris în premieră în tricoul lui U Craiova, în al 17-lea meci în alb-albastru, 3-2 cu Sabail.

Atacantul de 24 de ani a spart gheața - 965 de minute de ineficacitate în tricoul "juveților"! - și speră să fie în formă și contra lui Dinamo. Mai ales că roș-albii au fost victimele lui la prima reprezentație bună în Liga 1, vara trecută, pe când era la Gaz Metan, în victoria cu 3-2 de la Mediaș. Iar după acel meci Gigi Becali a vrut să-l transfere de urgență la FCSB!

Lusitanul speră că a ieșit soarele pentru el. "Avem încredere în noi, va fi un meci greu, contra unei echipe foarte bune, dar știm ce putem. Dacă suntem concentrați și agresivi, vom câștiga! Este un derby şi toată lumea vrea să joace în aceste meciuri şi să le câştige. Dinamo are orgoliul rănit și va veni cu toate forțele contra noastră! E important pentru mine că am marcat, am căpătat încredere, chiar dacă a fost mai mult golul lui Bărbuţ decât al meu", a comentat Fortes.

200.000 €a plătit Craiova medieșenilor pentru transferul lui Fortes

600.000 €este cota atacantului pe transfermarkt.com

Supărat de teren

Atacantul nu este mulțumit de suprafața de joc de pe "Oblemenco", care dă bătăi de cap oltenilor încă de la inaugurarea stadionului. "Pentru noi este o problemă mare terenul de joc de acasă, nu avem siguranţă să pasăm, fiindcă greşim din cauza terenului, facem mai multe atingeri din această cauză. Trebuie să se schimbe ceva, fiindcă suntem o echipă de posesie, care vrea să joace repede şi nu poate în aceste condiţii!", a declarat portughezul.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
demarco72
demarco72  •  21 Iulie 2019, 16:18
Postat de dvd1 pe 21 Iulie 2019, 15:53

nu e nici vorba de derby. unde ati vazut derby cu ultima clasata. si fara concentrare la da lui Dinamo 3-4 goluri. Dinamo anul asta retrogradeaza 100%. B-ul

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  21 Iulie 2019, 15:53

nu e nici vorba de derby. unde ati vazut derby cu ultima clasata. si fara concentrare la da lui Dinamo 3-4 goluri. Dinamo anul asta retrogradeaza 100%. B-ul

fairplayromania
fairplayromania  •  21 Iulie 2019, 15:21

Dacă nici cu Dinamo atunci cu cine? Să sperăm ca reuşiţi alergaţi 90 minute, nu contează cît fotbal jucaţi, dar să cîstigati. Dacă e nevoie, băgaţi si o ceaşcă-două de ozon ...:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close